Închide meniul

Sergio Ramos a făcut show în Real Madrid – Atalanta 3-1. Ce a spus căpitanul "galacticilor" când a fost întrebat despre viitorul lui la campioana Spaniei!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2021, 5:41

Sergio Ramos a făcut show în Real Madrid – Atalanta 3-1. Ce a spus căpitanul "galacticilor" când a fost întrebat despre viitorul lui la campioana Spaniei!

Profimediaimages

Sergio Ramos a marcat în returul cu Atalanta

  • Ramos a atins o bornă uriaşă
  • Contractul fundaşului central expiră la finalul sezonului

Internaţionalul spaniol este pe final de contract şi ar putea pleca la vară. Fanii tremură după ce negocierile dintre jucătorul de legendă al clubului şi Florentino Perez au intrat în impas. Ramos i-a anunţat pe suporterii Realului că încă nu s-a hotărât dacă va rămâne pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos nu a decis dacă va continua la Real Madrid

"În cele din urmă, după ce ai avut grijă de tine atâţia ani, ajungi să culegi ceea ce ai semănat. Întotdeauna încărcăm să jucăm la cel mai înalt nivel, oamenii ar trebui să preţuiască performanţa.

În ceea ce priveşte semnarea unui nou contract, nu pot să spun nimic acum. Când vor fi noutăţi, voi fi primul care vi le va spune", a transmis Sergio Ramos după returul cu Atalanta.

Reclamă

"Ramos este un jucător important pentru echipă, este un lider. Dar asta nu de acum ci dintotdeauna. Bineînţeles, cel mai bine e să fie, pe teren, alături de noi", a declarat Zinedine Zidane.

Sergio Ramos, 15 goluri în UEFA Champions League

Căpitanul Realului a atins o bornă uriaşă cu Atalanta. A înscris pentru a 15-a oară în UEFA Champions League şi este al doilea fundaș ca număr de goluri din istoria competiției. Doar legendarul Roberto Carlos (16) are mai multe goluri.

Reclamă

A fost doar al doilea meci pentru Sergio Ramos de la revenirea după accidentare. Fundașul de 34 de ani a avut o problemă la menisc care l-a ținut mai mult de două luni în afara terenului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul