Închide meniul

Paul Pogba are un ghinion teribil și poate rata Cupa Mondială. Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 iulie 2022, 11:21

Paul Pogba are un ghinion teribil și poate rata Cupa Mondială. Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

Paul Pogba e lovit de ghinion și poate rata Cupa Mondială

Paul Pogba a revenit la Juventus / Profimedia Images

Paul Pogba, care a semnat recent cu Juventus, poate rata Cupa Mondială din Qatar (21 noiembrie – 18 decembrie 2022), din cauza unei accidentări, anunţă presa sportivă italiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, Pogba va fi nevoit să se opereze la genunchiul drept, ceea ce îl va ţine departe de gazon timp de patru luni, riscând astfel să rateze şansa de a-şi apăra titlul mondial cucerit alături de Les Bleus în 2018.

Paul Pogba poate rata Cupa Mondială

Juventus nu a anunţat deocamdată durata indisponibilităţii lui Pogba, care va fi însă de cel puţin două luni.

Revenit în această vară în Italia, după şase ani petrecuţi la Manchester United, mijlocaşul francez va trebui să-şi amâne debutul în noua ediţie din Serie A.

Motivul pentru care Paul Pogba a plecat de la Manchester United

Paul Pogba a dezvăluit motivele care l-au determinat să o părăsească pe Manchester United. Mijlocaşul francez a fost măcinat de accidentări, iar schimbarea repetată a antrenorilor pe Old Trafford nu a fost pe placul său.

Reclamă

Paul Pobga a declarat că nu regretă perioada petrecută la Manchester United, chiar dacă a întâmpinat numeroase probleme. Măcinat de accidentări şi de schimbarea antrenorilor, francezul şi-a dorit ca în această perioadă de mercato să revină la Torino, fiind dorit cu insistenţă de Massimiliano Allegri.

Totodată, evoluţia oscilantă a lui Paul Pogba de la Manchester United a fost cauzată şi de schimbarările de poziţie suferite de mijlocaş pe teren.

„Când joci într-o echipă şi antrenorul se schimbă în fiecare sezon este destul de dificil să te adaptezi. Am avut şi câteva accidentări, mi-au influenţat probabil mentalitatea şi faptul că nu am putut juca, nu am putut menţine acelaşi ritm pe care îl aveam înainte.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost factori diferiţi. Antrenori, echipei, poziţia în teren, toate astea au contribuit la blocarea performanţei ele. Dar acum am plecat şi voi deveni un nou Pobga. Sper să nu mă accidentez din nou, mă simt bine, voi juca pe poziţia mea şi sper să o fac mai bine decât în ultimii ani.

Sunt foarte fericit cu anii petrecuţi la Manchester. Am crescut mult, am învăţat multe. Nu a fost o greşeală, am fost fericit acolo”, a declarat Paul Pogba, la conferinţa de prezentare la Juventus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și