Închide meniul

Paul Pogba, lovit de ghinion! S-a accidentat şi ar putea lipsi două luni de la Juventus

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2022, 9:12

Paul Pogba, lovit de ghinion! S-a accidentat şi ar putea lipsi două luni de la Juventus

Paul Pogba este a;teptat la Juventus

Paul Pogba, în tricoul lui Juventus/ Profimedia

  • Paul Pogba s-a accidentat la antrenamentele lui Juventus
  • Francezul ar putea lipsi două luni

Paul Pogba s-a accidentat şi va rata primele două luni din sezon la Juventus. Starul francez a suferit o accidentare la genunchi, ce-l va ţine departe de teren până în octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Pogba a revenit la Juventus, în această vară. Mijlocaşul francez a părăsit-o pe Manchester United, după şase sezoane petrecute pe Old Trafford.

Paul Pogba s-a accidentat şi va rata startul de sezon la Juventus

Paul Pogba ratează meciurile lui Juventus, din următoarele două luni, din cauza unei accidentări la genunchi suferită la antrenamente. Mijlocaşul de 29 de ani nu va face deplasarea nici pentru partida amicală de lux cu Barcelona, pe care bianconerri o vor disputa în Dallas, joi.

Reclamă

„În urma durerilor acuzate la genunchiul drept, Paul Pogba a fost supus unor examinări radiologice, care au evidenţiat o leziune a meniscului lateral. Pentru a-şi continua tratamentul, nu va călători la Dallas”, se arată într-un comunicat transmis de oficialii celor de la Juventus, pe contul oficial.

Astfel, Juventus speră ca Paul Pogba să se recuperze cât mai repede, însă cel mai probabil, francezul va reveni pe teren în octombrie. Până atunci, Juventus va debuta în noul sezon de Serie A, pe 13 august, contra celor de la Sassuolo, urmând partidele cu Sampdoria, Roma, Spezia, Fiorentina şi Salernitana.

Reclamă

Totodată, în Champions League, Paul Pogba ar putea rata primele două meciuri din faza grupelor, unde Juventus este direct calificată. Meciurile vor avea loc pe 6/7 şi 13/14 septembrie. Francezul poate reveni abia în al treilea meci pentru „Bătrâna Doamnă”, partidă programată pe 4 sau 5 octombrie.

Motivul pentru care Paul Pogba a plecat de la Manchester United

Paul Pogba a dezvăluit motivele care l-au determinat să o părăsească pe Manchester United. Mijlocaşul francez a fost măcinat de accidentări, iar schimbarea repetată a antrenorilor pe Old Trafford nu a fost pe placul său.

Paul Pobga a declarat că nu regretă perioada petrecută la Manchester United, chiar dacă a întâmpinat numeroase probleme. Măcinat de accidentări şi de schimbarea antrenorilor, francezul şi-a dorit ca în această perioadă de mercato să revină la Torino, fiind dorit cu insistenţă de Massimiliano Allegri.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, evoluţia oscilantă a lui Paul Pogba de la Manchester United a fost cauzată şi de schimbarările de poziţie suferite de mijlocaş pe teren.

„Când joci într-o echipă şi antrenorul se schimbă în fiecare sezon este destul de dificil să te adaptezi.

Am avut şi câteva accidentări, mi-au influenţat probabil mentalitatea şi faptul că nu am putut juca, nu am putut menţine acelaşi ritm pe care îl aveam înainte.

Au fost factori diferiţi. Antrenori, echipei, poziţia în teren, toate astea au contribuit la blocarea performanţei ele.

Dar acum am plecat şi voi deveni un nou Pobga. Sper să nu mă accidentez din nou, mă simt bine, voi juca pe poziţia mea şi sper să o fac mai bine decât în ultimii ani.

Sunt foarte fericit cu anii petrecuţi la Manchester. Am crescut mult, am învăţt multe. Nu a fost o greşeală, am fost fericit acolo”, a declaratt Paul Pogba, la conferinţa de prezentare la Juventus, citat de sportbible.com.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 29 mart., 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Accidentare horror în Valencia - Real Madrid 2-2
La Liga • 3 mart., 0:14
„Dumnezeule, i-a rupt piciorul!” Accidentare horror în Valencia – Real Madrid! Starul a început să urle de durere
Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: "Inima mea este frântă"
Serie A • 29 feb., 17:39
„Vreau să fie clar” Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: „Inima mea este frântă”