Închide meniul

„A fost Genoa alegerea bună?” Radu Drăguşin a dat răspunsul imediat: „Căutam un club care să-mi dea încredere!”

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2023, 13:18

Reclamă
„A fost Genoa alegerea bună? Radu Drăguşin a dat răspunsul imediat: „Căutam un club care să-mi dea încredere!

"A fost Genoa alegera bună?" Radu Drăguşin a dat răspunsul imediat

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

„A fost Genoa alegerea bună?” este întrebarea la care Radu Drăguşin a oferit răspunsul imediat. Fundaşul naţionalei României s-a declarat foarte mulţumit de alegerea pe care a făcut-o, atunci când a semnat cu „grifonii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost titular de bază în sezonul trecut la Genoa, în Serie B, competişie care se vede exclusiv în AntenaPLAY. Fundaşul a fost cumpărat definitiv de la Juventus, de formaţia care a reuşit să promoveze în Serie A.

„A fost Genoa alegerea bună” Radu Drăguşin a dat răspunsul imediat

Radu Drăguşin susţine că se bucură de încredere la Genoa, fapt pe care îl căuta în momentul în care a plecat de la Juventus. Stopperul român de 21 de ani a dezvăluit că atât ALberto Gilardino, antrenorul formaţiei, cât şi ceilalţi jucători, sunt alături mereu de el, fapt pe care îl consideră fundamental într-o echipă.

„(n.r. A fost Genoa alegerea corectă) Alegerea corectă? Mai mult, a fost cea mai bună alegere pe care aș fi putut s-o fac. Căutam un club care să-mi dea încredere și l-am descoperit aici.

Am găsit cele mai bune condiții de a crește. Această echipă mi-a oferit tot ce aveam nevoie. I-am simțit mereu pe toți alături de mine, de la colegi la Mister, de la club la fani, ceea ce e fundamental pentru un jucător”, a declarat Radu Drăguşin, în presa din Italia.

Reclamă

În sezonul trecut, în care Genoa a reuşit să promoveze în Serie A, Radu Drăguşin a fost unul dintre jucătorii de bază din lotul lui Gilardino. Fundaşul român a bifat 40 de meciuri pentru „grifoni”, reuşind să marcehez şi patru goluri.

Radu Drăguşin, pe lista lui AC Milan! Fundaşul român e aproape de un transfer de vis

Radu Drăguşin se află pe lista celor de la AC Milan. Presa din Italia anunţă că fundaşul naţionalei României este dorit pe San Siro, iar oficialii „diavolilor” sunt pe punctul de a face o ofertă celor de la Genoa pentru stopperul de 21 de ani.

Presa din Italia notează faptul că Radu Drăguşin le-a atras atenţia oficialilor de la AC Milan, prin evoluţiile bune din sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, milanezii au găsit şi modalitatea prin care vor să-l transfere pe român pe San Siro. AC Milan vrea să facă un schimb de jucători, pentru a-şi asigura serviciile lui Drăguşin.

Jurnaliştii de la Milan Web susţin faptul că AC Milan vrea să-l ofere celor de la Genoa pe Matteo Gabbia, un fundaş central de 23 de ani cotat la 5 milioane de euro.

„Născut în 2002, fundașul central român se poate lăuda deja cu trei experiențe în Serie A. Puternic, dar și agil, Drăgușin are totul pentru a deveni un jucător de cel mai înalt nivel și Milan nu vrea să rateze ocazia de a-l transfera”, notează sursa citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul 0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
Vezi toate știrile
Citește și