Închide meniul

Radu Drăguşin, pe lista lui AC Milan! Fundaşul român e aproape de un transfer de vis

Viviana Moraru Publicat: 16 iulie 2023, 11:46

Reclamă
Radu Drăguşin, pe lista lui AC Milan! Fundaşul român e aproape de un transfer de vis

Radu Drăguşin, discurs războinic înainte de România - Israel

Radu Drăgușin / Profimedia

Radu Drăguşin se află pe lista celor de la AC Milan. Presa din Italia anunţă că fundaşul naţionalei României este dorit pe San Siro, iar oficialii „diavolilor” sunt pe punctul de a face o ofertă celor de la Genoa pentru stopperul de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a avut evoluţii solide la Genoa, în sezonul trecut, reuşind să promoveze în Serie A alături de „grifoni”.

Radu Drăguşin, pe lista lui AC Milan

Presa din Italia notează faptul că Radu Drăguşin le-a atras atenţia oficialilor de la AC Milan, prin evoluţiile bune din sezonul trecut.

Astfel, milanezii au găsit şi modalitatea prin care vor să-l transfere pe român pe San Siro. AC Milan vrea să facă un schimb de jucători, pentru a-şi asigura serviciile lui Drăguşin.

Jurnaliştii de la Milan Web susţin faptul că AC Milan vrea să-l ofere celor de la Genoa pe Matteo Gabbia, un fundaş central de 23 de ani cotat la 5 milioane de euro.

Reclamă

Italienii au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Drăguşin, despre care susţin că are şanse mari să ajungă un fundaş de top.

„Născut în 2002, fundașul central român se poate lăuda deja cu trei experiențe în Serie A. Puternic, dar și agil, Drăgușin are totul pentru a deveni un jucător de cel mai înalt nivel și Milan nu vrea să rateze ocazia de a-l transfera”, notează sursa citată mai sus.

Radu Drăguşin este dorit şi de Juventus

Radu Drăgușin ar putea reveni la Juventus. Fundașul român a reintrat în atenția „Bătrânei Doamne”, datorită evoluțiilor bune din tricoul celor de la Genoa, echipă la care este legitimat în prezent.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit presei din Italia, Massimiliano Allegri are nevoie de un nou fundaș, înainte de start-ul sezonului din Serie A. Una dintre variantele lui Juventus din această perioadă de mercato este chiar Radu Drăgușin, care a mai evoluat în trecut pentru cei de la Juventus.

„Juventus e gata să-și surprindă fanii. Radu Drăgușin este în continuare urmărit de Juventus. Este un fotbalist care joacă la Genoa și care a fost deținut de torinezi timp de patru ani.

Produsul academiei lui Juventus a acumulat o mare experiență în ultimii ani. El a contribuit la salvarea celor de la Salernitana de la retrogradare în 2022. Acum a ajutat la promovarea Grifonilor în Serie A.
Este deja matur, face parte din familia lui Juventus și ar putea reprezenta adevărata lovitură pentru apărarea lui Allegri”, au notat jurnaliștii italieni de la spazioj.it.

Cota lui Radu Drăguşin a explodat

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după un sezon spectaculos în care a ajutat-o pe Genoa să revină în Serie A și în care a fost selecționat și la naționala României.

Astfel, conform transfermarkt.de, cota lui Drăgușin a crescut de la 5 milioane de euro, la 8 milioane de euro, în ultimele trei luni. Este cea mai mare cotă a carierei fundașului care a strălucit în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Drăgușin a ajuns astfel cel mai bine cotat jucător român, la egalitate cu Răzvan Marin. Podiumul e completat de Nicolae Stanciu, care are o cotă de piață de 5.5 milioane de euro.

Reclamă
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român 10:00 „Cel mai frumos moment!” Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană! 9:32 Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi 9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului 8:23 VideoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani 0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și