Închide meniul

AC Milan i-a găsit înlocuitor lui Ciprian Tătăruşanu! Pe cine va transfera campioana Italiei pentru a-l face uitat pe portarul român

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 decembrie 2022, 16:57

AC Milan i-a găsit înlocuitor lui Ciprian Tătăruşanu! Pe cine va transfera campioana Italiei pentru a-l face uitat pe portarul român

Ciprian Tătărușanu, aproape de plecarea de la AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, în timpul unei partide pentru AC Milan/ Profimediaimages

Ciprian Tătăruşanu este aproape de plecarea de la AC Milan. Campioana Italiei este pe cale să transfere un nou portar, însă acesta se va alătura lotului lui Stefano Pioli după încheierea sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu este aproape de a deveni istorie pe San Siro. Fostul căpitan al naţionalei României a intrat în ultimele şase luni de contract cu AC Milan, şi a ales să nu-şi prelungească înţelegerea cu rossoneri.

Ciprian Tătăruşanu, tot mai aproape de plecarea de la AC Milan

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat faptul că AC Milan îl va transfera pe Marco Sportiello, goalkeeper care va veni liber de contract pe San Siro în vară, atunci când i se va încheia înţelegerea cu Atalanta.

Astfel, italianul specializat în transferuri anunţă că Sportiello va fi înlocuitorul lui Ciprian Tătăruşanu, Mike Maignan fiind în continuare principalul portar al rossonerilor.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu, ajuns la 36 de ani, evolueză la AC Milan din 2020. În acest sezon, portarul român a bifat 12 partide, ca urmare a accidentării portarului francez Mike Maignan.

Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu, primii în topul celor mai slabi portari din Serie A

Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu ocupă primele două locuri în topul celor mai slabi portari din Serie A. Clasamentul a fost întocmit de o publicaţie din Italia, care le-a acordat note celor doi români pentru prestaţiile din actualul sezon.

Jurnaliştii de la Calcio Mercato nu i-au iertat pe Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu. Italienii notează faptul că cei doi portari români au avut evoluţii modeste la AC Milan, respectiv Cremonese, după prima jumătate a sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„Efectul absenței lui Maignan se resimte în acest clasament, întrucât primul loc este ocupat, în mod surprinzător, chiar de către înlocuitorul lui. Este vis sau realitate?

Românul a încasat 7 goluri în 8 meciuri. Paradoxal, conform cifrelor, s-a descurcat chiar mai bine decât titularul de drept”, notează sursa citată mai sus.

Jurnaliştii din Peninsulă nu l-au uitat nici pe Ionuţ Radu, şi îl asociază cu o plecare de la Cremonese, după startul dezastruos de sezon al echipei.

„Câteva greșeli pentru echipa lui, amplificate de cea recentă din tricoul lui Inter, plus câteva parade bune.

A avut și ghinion: accidentarea din meciul cu Napoli. Cele 19 goluri încasate până acum au înclinat balanța către o despărțire de Cremonese. Pentru că, în acest moment, cine îl va mai putea scoate din poartă pe Carnesecchi?”, au mai notat cei de la calciomercato.com.

Topul celor mai slabi portari din Serie A este completat de goalkeeper-ul lui Atalanta, Musso, cel de la Bologna, Skorupski, pe locul cinci fiind portarul lui Sassuolo, Consigli.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și