Închide meniul

Alberto Gilardino, anunţ despre transferul lui Radu Drăguşin: „Sunt foarte puţini jucători ca el”

Alex Masgras Publicat: 6 ianuarie 2024, 15:45

Reclamă
Alberto Gilardino, anunţ despre transferul lui Radu Drăguşin: „Sunt foarte puţini jucători ca el

Alberto Gilardino, anunţ despre transferul lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în Bologna - Genoa / Profimedia

Alberto Gilardino a făcut un anunţ despre transferul lui Radu Drăguşin. Genoa a remizat pe terenul celor de la Bologna, scor 1-1, în etapa cu numărul 19 din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul român a avut o nouă prestaţie bună şi a primit nota 7,3, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Genoa şi în acest meci.

Alberto Gilardino, anunţ despre transferul lui Radu Drăguşin

Alberto Gilardino, antrenorul celor de la Genoa, a vorbit la finalul meciului cu Bologna despre Radu Drăguşin. Întrebat de o posibilă plecare a fundaşului român, antrenorul italian nu a oferit un răspuns concret, dar l-a lăudat pe Drăguşin şi a explicat de ce acesta a atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa.

„Este un jucător care a crescut foarte mult. Muncește foarte mult, iar nivelul lui este unul foarte ridicat. E normal să atragă atenția cluburilor. Sunt foarte puțini jucători ca el”, a declarat Alberto Gilardino, potrivit sportface.it.

Radu Drăguşin, lăudat de italieni după Bologna – Genoa 1-1

Radu Drăguşin a fost lăudat de italieni după prestaţia din duelul Bologna – Genoa, încheiat cu scorul de 1-1. Internaţionalul român a avut din nou o evoluţie solidă şi a primit una dintre cele mai mari note din echipa „grifonilor”.

Reclamă

Genoa s-a deplasat pe terenul celor de la Bologna, pentru duelul din etapa a 19-a din Serie A. „Grifonii” au deschis scorul prin Gudmundsson, în minutul 20, însă gazdele au reuşit să egaleze dramatic, în prelungiri, în minutul 90+5. De Silvestri a reuşit să puncteze pentru revelaţia acestui sezon de Serie A.

Radu Drăguşin a fost integralist pentru Genoa, şi i-a impresionat din nou pe italieni prin evoluţia sa. Internaţionalul român a primit nota 6,5, din partea celor de la tuttomercatoweb.com. Stopperul naţionalei a avut astfel a doua cea mai mare notă din echipa „grifonilor”, după marcatorul golului, Gudmundsson, şi Martinez.

„Lider în defensiva celor de la Genoa. Nu este o coincidenţă faptul că marile nume din Serie A şi din ligile europene încearcă să-l cumpere”, a mai notat sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și