Închide meniul

Antonio Conte, aproape de o revenire de senzaţie! Clubul uriaş care insistă pentru semnătura lui

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2023, 12:07

Antonio Conte, aproape de o revenire de senzaţie! Clubul uriaş care insistă pentru semnătura lui

Antonio Conte, aproape de o revenire de senzaţie

Antonio Conte, în timpul unui meci/ Profimedia

Antonio Conte este aproape de o revenire de senzaţie în antrenorat. Napoli este clubul care insistă pentru semnătura tehnicianul italian, de patru ori campion în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli traversează o formă modestă în campionat, după ce în sezonul trecut a reuşit să câştige titlul. Oficialii campioanei Italiei sunt gata să facă o schimbare majoră şi să demită antrenorul, pe Rudi Garcia.

Antonio Conte, aproape de o revenire de senzaţie

După ce a câştigat titlul la pas sezonul trecut, Napoli s-a despărţit de antrenorul ei, Luciano Spalletti, cel care între timp a preluat naţionala Italiei.

Rudi Garcia a fost numit în locul lui Spalletti, însă rezultatele tehnicianul francez nu sunt pe placul conducerii din Napoli, care a întocmit deja o listă cu posibilii înlocuitori ai acestuia.

Conform Sky Sport, Aurelio De Laurentiis, acţionarul lui Napoli, l-a pus primul pe listă pe Antonio Conte, antrenor liber de contract din luna martie, după despărţirea de Tottenham.

Reclamă

În vederea oficialului lui Napoli, pentru banca tehnică a echipei, se mai află şi Igor Tudor, cel care ultima dată a pregătit-o pe Marseille, până în vară.

Antonio Conte rămâne însă principalul favorit al conducerii. Tehnicianul italian în vârstă de 54 de ani a pregătit-o ultima dată în Serie A pe Inter, alături de care a reuşit să câştige titlul în 2021.

Napoli se află pe locul cinci în Serie A, după opt meciuri disputate, având 14 puncte. Campioana este la şapte puncte distanţă de ocupanta primului loc, AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Suma uriaşă pe care i-a plătit-o Tottenham lui Antonio Conte

Au apărut detalii despre suma uriaşă pe care Tottenham le-a plătit-o antrenorilor pe care i-a demis, în ultimul deceniu. Conducătorii clubului londonez au plătit o „avere”.

Antonio Conte este ultimul pe lista tehnicienilor cărora le-a fost reziliat contractul. Spurs a renunţat la italianul care, de pe banca lui Juventus, a cucerit trei titluri în Serie A. Conte a rezistat 16 luni la echipa care ocupă locul 4 în Premier League.

Pentru a accepta rezilierea contractului, Antonio Conte a primit nu mai puţin de 4.5 milioane de euro. Spaniolii de la mundodeportivo.com au făcut calculul şi anunţă că Tottenham a achitat, în ultimul deceniu, 62.5 milioane de euro în conturile celor cinci antrenori pe care i-a dat afară. Jose Mourinho a încasat cel mai mult, peste 22 de milioane de euro.

Câţi bani au primit foştii antrenori ai lui Tottenham:

1. Andre Villas-Boas – 2013 – 5.12 milioane de euro
2. Mauricio Pochettino – 2019 – 14.22 milioane de euro
3. Jose Mourinho – 2021 – 22.75 milioane de euro
4. Nuno Espirito Santo – 2021 – 16 milioane de euro
5. Antonio Conte – 2023 – 4.5 milioane de euro

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și