Închide meniul

Anunțul făcut de Genoa, după ce Manchester United l-a ofertat pe Radu Drăgușin: „Discuțiile sunt în desfășurare!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 10:44

Anunțul făcut de Genoa, după ce Manchester United l-a ofertat pe Radu Drăgușin: Discuțiile sunt în desfășurare!”

Anunțul făcut de Genoa, după ce Manchester United l-a ofertat pe Radu Drăgușin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci / Profimedia

Genoa a făcut anunțul, după ce Manchester United l-ar fi ofertat pe Radu Drăgușin. Oficialii italieni au confirmat faptul că fundașul român este în vizorul mai multor cluburi de top din Europa, însă au dezvăluit că până în acest moment, „grifonii” nu au primit nicio ofertă concretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin are parte de un sezon extrem de bun. Fundașul central de 21 de ani este titular indiscutabil în Serie A, la Genoa, în timp ce alături de echipa națională, s-a calificat la EURO 2024.

Anunțul făcut de Genoa, după ce Manchester United l-a ofertat pe Radu Drăgușin

Directorul sportiv al celor de la Genoa a fost întrebat despre o posibilă plecare a lui Radu Drăgușin la Manchester United. Marco Ottolini a dezvăluit că fundașul român este un jucător foarte curtat, însă susține că nu s-a făcut nicio ofertă concretă pe numele său.

În ultima perioadă, s-a zvonit că Manchester United ar fi dispusă să plătească suma de 30 de milioane de euro în schimbul semnăturii fundașului român, însă oficialul celor de la Genoa a negat acest scenariu, fiind convins că Drăgușin va prinde un transfer de vis.

„Multe cluburi vor să obțină semnătura lui Drăgușin, e un jucător excelent și discuțiile sunt în desfășurare, dar nu am primit oferte concrete. Nu e adevărat”, a declarat directorul sportiv al celor de la Genoa, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Reclamă

În acest sezon, Radu Drăgușin a bifat toate meciurile la Genoa, anume 16. Fundașul român a reușit să marcheze și un gol, în duelul cu Verona, și să ofere și o pasă decisivă, cu AS Roma.

Fabrizio Romano a făcut anunţul despre Radu Drăguşin

Fabrizio Romano a făcut anunţul despre Radu Drăguşin! Cunoscutul jurnalist italian a dezvăluit că un club din Premier League este cu ochii pe evoluţiile fundaşului echipei naţionale.

Fabrizio Romano a oferit detalii despre viitorul lui Radu Drăguşin. Jurnalistul italian a declarat că Newcastle este clubul care îl monitorizează pe fundaşul naţionalei.

Reclamă 4 / 0/3

„Agentul lui (n.r. – Florin Manea) a vorbit despre oportunitatea ca Drăgușin să ajungă în Premier League. El a vorbit despre multe cluburi interesate de fotbalist.

El este fundașul celor de la Genoa și este unul dintre cei mai talentați stoperi din Serie A și joacă foarte bine.

Din ce am înțeles, clubul care îl monitorizează intens este Newcastle. Clubul chiar îl apreciază pe Drăgușin, îl urmărește îndeaproape. Scouterii lui Newcastle au fost de mai multe ori la meciurile lui Genoa în acest sezon”, a declarat Fabrizio Romano, conform msn.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și