Închide meniul
Foto

Anunţul făcut de Aurelio De Laurentiis după ce Napoli a devenit campioană în Serie A: „E abia începutul!”. Ce a spus despre Luciano Spalletti

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2023, 0:30

Anunţul făcut de Aurelio De Laurentiis după ce Napoli a devenit campioană în Serie A: „E abia începutul!”.  Ce a spus despre Luciano Spalletti

Anunţul făcut de Aurelio De Laurentiis după ce Napoli a devenit campioană în Serie A

Nebunie totală pe străzile din Napoli / Colaj Profimediaimages

Aurelio De Laurentiis a avut prima reacţie după ce Napoli a devenit campioană în Serie A. Preşedintele clubului a vorbit despre viitorul lui Luciano Spalletti, antrenorul care a scris istorie la trupa napoletană, câştigând Scudetto după o pauză de 33 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli a mai avut nevoie de un singur punct, pentru a deveni matematic campioană. Trupa lui Luciano Spalletti l-a obţinut pe terenul celor de la Udinese, după un meci terminat cu scorul de 1-1.

Anunţul făcut de Aurelio De Laurentiis după ce Napoli a devenit campioană în Serie A

Napoli a câştigat cel de-al treilea titlu din istoria clubului, după cele pe care i le adusese Maradona în 1987 şi 1990. Preşedintele Di Laurentiis a sărbătorit din mijlocul fanilor şi a făcut anunţul pe care aceştia îl aşteptau.

Este o bucurie uriaşă. Mereu mi-ai spus că vrem să câștigăm titlul și l-am câștigat cu toții, împreună. Luciano Spalletti va rămâne aici. Proiectul nostru nu se încheie acum, este abia începutul. Ne dorim să câştigăm din nou, şi din nou. Mai este şi Champions League!„, a declarat preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, potrivit gazzetta.it.

Luciano Spalletti a devenit cel mai în vârstă antrenor care devine campion în Serie A. A scris istorie la 64 de ani şi 58 de zile!

Reclamă

Victor Osimhen şi coechipierii săi au dat recital în vestiar, după ce au făcut-o pe Napoli campioană. Imaginile bucuriei au devenit imediat virale!

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by SSC Napoli (@officialsscnapoli)

Jucătorii lui Napoli trebuiau să nu piardă în deplasarea cu Udinese pentru a încheia definitiv calculele şi a primi medaliile de campioni. 11.000 de fani ai lui Napoli au reuşit să intre la meci, iar alţi 5.000 de ultraşi au stat în faţa stadionului din Udine.

A fost show total pe stadionul „Diego Armando Maradona” şi pe străzile din Napoli

A fost o atmosferă senzaţională pe stadionul din Napoli, care şi-a deschis porţile. Toate cele 55.000 de locuri au fost ocupate, iar suporterii au văzut meciul cu Udinese de pe ecrane uriaşe. S-au aprins torţe şi s-a cântat fără întrerupere.

Lovric a deschis scorul în minutul 13 şi părea că sărbătoarea de la Napoli ar putea fi din nou amânată. Gazdele au intrat cu 1-0 la pauză, dar Victor Osimhen a reuşit să restabilească egalitatea în minutul 53. A marcat la 22-lea gol stagional şi a sărbătorit în faţa fanilor. Reuşita a „aprins” şi arena care poartă numele legendei lui Napoli şi a fotbalului mondial.

Napoli a remizat în cele din urmă pe trenul lui Udinese şi a devenit, matematic, campioana din Serie A. Fanii oaspeţilor au intrat pe teren şi au sărbătorit alături de jucători. A fost nebunie totală!

12.058 de zile trecuseră de la ultimul titlu din Serie A câştigat de Napoli. Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii grupării din sudul Italiei. Maradona o făcuse campioană pe Napoli în 1987 şi 1990.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și