Închide meniul

Udinese – Napoli 1-1 | Napoli a devenit matematic campioana Italiei! Primul titlul după 33 de ani pentru trupa lui Luciano Spalletti

Viviana Moraru Publicat: 4 mai 2023, 23:20

Udinese – Napoli 1-1 | Napoli a devenit matematic campioana Italiei! Primul titlul după 33 de ani pentru trupa lui Luciano Spalletti

Napoli a devenit campioană în Italia, după remiza cu Udinese

Napoli a devenit campioana Italiei/ Colaj Profimedia

  • Udinese – Napoli 1-1
  • Trupa lui Luciano Spalletti a devenit campioana Italiei

Udinese – Napoli 1-1 | Napoli a devenit matematic campioana Italiei, dup remiza din etapa a 33-a. Trupa lui Luciano Spalletti a obţinut un succes istoric, fiind primul titlu după o pauză de 33 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Udinese şi Napoli, încheiată cu scorul de 1-1, a fost în format live score, pe AS.ro. Sandi Lovric a deschis scorul entru gazde, însă Victor Osimhen a reuşit să egaleze pentru trupa lui Luciano Spalletti, şi a declanşat sărbătoarea în rândul fanilor napoletani.

Udinese – Napoli 1-1 | Napoli a devenit campioana Italiei

Final! Udinese – Napoli 1-1! Trupa lui Luciano Spalletti a devenit campioană în Serie A, cu cinci etape înainte de finalul sezonului!

Reclamă

Min. 52: Udinese – Napoli 1-1! Victor Osimhen a restabilit egalitatea!

Min. 13: Udinese – Napoli 1-0. Sandi Lovric a înscris cu un şut superb!

Reclamă

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start: 

Napoli: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Olivera – Anguissa, Lobotka, Ndombele – Elmas, Osimhen, Kvaratskhelia

Reclamă 4 / 0/3

Udinese: Silvestri – Rodrigo Becao, Bijol, Perez – Ehizibue, Samardzic, Walace, Lovric, Udogie – Pereyra – Nestorovski

Napoli este la un singur pas de cucerirea primului titlu, după o pauză de 33 de ani. Fanii italienilor au început sărbătoarea încă din runda precedentă, însă trupa lui Luciano Spalletti a remizat cu Salernitana, şi a amânat sărbătoarea titlului.

Napoli este favorită şi în această rundă, în partida din deplasare. Napoletanii nu au mai pierdut cu Udinese din 2016, înregistrând de atunci 13 victorii şi o remiză.

Napoli traversează un sezon de vis în Italia, fiind lider detaşat, cu 15 puncte avans faţă de Lazio, ocupanta locului secund. Trupa lui Luciano Spalletti poate deveni campioană cu cinci runde înainte de finalul sezonului.

Ce a declarat Luciano Spalletti, după remiza lui Napoli cu Salernitana

Luciano Spalletti a fost dezamăgit că sărbătoarea fanilor lui Napoli a fost stricată. Cu toate acestea, tehnicianul lui Napoli e convins că echipa lui va lua titlul.

„Îmi pare rău că nu le-am oferit minunaților noștri fani fericirea câștigării campionatului încă de astăzi, însă acestea sunt cele mai obositoare puncte, la nivel mental. Salernitana a venit motivată și bine pregătită, iar misiunea a fost și mai dificilă”, a declarat Luciano Spalletti după Napoli – Salernitana 1-1, potrivit gsp.ro.

„Am fost foarte naivi la acel gol. Simțim dragostea fanilor, noi reprezentăm visul lor. Am vrut să înscriem golul desprinderii, pentru ca ei să sărbătorească. Dar, din punctul meu de vedere, prelungim fericirea. Clasamentul rămâne neschimbat, doar amânăm sărbătoarea. La un moment dat, tot vom câștiga acele puncte. Scudetto e ceva incredibil. Toți cei care iubesc acest sport vor fi răsplătiți, mai puțin cei cârcotași. Poți să faci totul extraordinar, chiar și așa vor fi unii care vor încerca să te pună la pământ”, a mai declarat Spalletti.

Reclamă

Dezastru la Napoli! Cum a arătat oraşul după Napoli – Salernitana 1-1

Fanii lui Napoli erau pregătiţi de sărbătoare. Ei deja începuseră petrecerea când Salernitana a egalat, în minutul 84.

Fanii lui Napoli au aruncat numeroase petarde în jurul stadionului. Forţele de ordine au fost nevoite să intervină.

Napoli a încercat să revină şi să îşi adjudece titlul din acest weekend, dar nu a mai putut marca.

Primul gol al întâlnirii a fost marcat de Mathias Olivera, în minutul 62. Boulaye Dia a egalat în minutul 84, cu un şut plasat.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Momente de groază la Udinese - AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat
Serie A • 14 apr., 21:27
Momente de groază la Udinese – AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League