Închide meniul
VIDEO

Atmosferă genială la derby-ul Napoli – Juventus 5-1! Fanii napoletani au sărbătorit cu artificii succesul istoric în fața rivalei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 ianuarie 2023, 10:49

Atmosferă genială la derby-ul Napoli – Juventus 5-1! Fanii napoletani au sărbătorit cu artificii succesul istoric în fața rivalei

Atmosferă genială la Napoli - Juventus 5-1

Stadionul "Diego Armando Maradona", la meciul Napoli - Juventus / CalcioNapoli24

A fost atmosferă genială la Napoli – Juventus 5-1, derby-ul etapei a 18-a din Serie A. Fanii napoletani au sărbătorit cu artificii succesul istoric în fața rivalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli a obținut una dintre cele mai răsunătoare victorii din istoria duelurilor cu Juventus, iar fanii au savurat din plin momentul. Stadionul „Diego Armando Maradona” a fost acaparat de fondul sonor al suporterilor. S-a cântat și în afara stadionului, unde s-au aprins focuri de artificii!

Atmosferă genială la Napoli – Juventus 5-1

Reclamă

Juventus, demolată de Napoli

Juventus era în formă mare înaintea partidei cu liderul Napoli și, cu o victorie, putea reintra matematic în lupta pentru titlu. „Bătrâna Doamnă” avea doar șapte goluri primite în Serie A și venea după opt victorii consecutive fără gol primit. Cu toate acestea, jucătorii lui Allegri au primit o corecție dură.

S-a terminat 5-1 pentru Napoli, care i-a administrat lui Juventus cea mai drastică înfrângere din ultimii 30 de ani, în Serie A. Juve nu mai primise cinci goluri într-un meci de campionat din 30 mai 1993, de la un 1-5 cu Pescara, conform Opta.

Ultima dată când Napoli marca de cinci ori în poarta lui Juventus a fost într-un duel pentru Supercupa Italiei, disputat pe 1 septembrie 1990. Duelul de atunci s-a terminat cu același scor , 5-1. În teren erau Diego Maradona, la Napoli, care câștiga ultimul său trofeu în tricoul napoletanilor, Roberto Baggio, la Juve, aflat la primul meci pentru bianconeri, dar și Dario Bonetti, tot la Juve, fostul antrenor al lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

În Serie A, cea mai clară victorie a lui Napoli în fața lui Juventus era un 4-1, înregistrat în 1942.

Napoli, favorită la titlu în Serie A

Osimhen și Kvaratskhelia au înscris pentru Napoli înainte de pauză, dar Angel Di Maria a redus din diferență în minutul 42. Deși se anunța o repriză secundă echilibrată, liderul din Seria A s-a distrat pe teren în a doua parte.

A marcat Rrahmani, în minutul 55, pentru 3-1, iar Osimhen a semnat „dubla” 10 minute mai târziu. Nord-macedoneanul Elmas a închis tabela, în minutul 72.

Napoli a ajuns la 47 de puncte și s-a distanțat la 10 lungimi în fruntea clasamentului din Serie A și e favorită să câștige primul titlu după era lui Diego Maradona. Pe locul secund sunt Juve și Milan, la egalitate de puncte, 37.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și