Închide meniul

Bayern Munchen, ofertă salarială „importantă” pentru Radu Drăguşin. Azi se poate face transferul istoric al românului

Dan Roșu Publicat: 10 ianuarie 2024, 8:30

Reclamă
Bayern Munchen, ofertă salarială „importantă pentru Radu Drăguşin. Azi se poate face transferul istoric al românului

Bayern Munchen, ofertă salarială "importantă" pentru Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa - Profimedia Images

Bayern Munchen a făcut o ofertă salarială „importantă” pentru Radu Drăguşin. Anunţul e făcut de Fabrizio Romano, care susţine chiar şi că bavarezii i-au prezentat şi un proiect de viitor fundaşului de 21 de ani al naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munchenezii au intrat total în lupta cu Tottenham pentru transferul lui Radu Drăguşin de la Genoa. Sursa citată anterior menţionează că oferta nemţilor este mai mare de 30 de milioane de euro, la cât ajunge pachetul propus de Spurs.

Bayern Munchen, ofertă salarială „importantă” pentru Radu Drăguşin

Decizia îi aparţine în acest moment jucătorului. Romano nota recent că la Tottenham Drăguşin ar urma să încaseze anual în jur de 4.5 milioane de euro. Probabil că Bayern Munchen a plusat şi la acest aspect pentru a-l convinge pe fundaşul cotat la 20 de milioane de euro să vină în Bundesliga.

„Bayern Munchen a trimis o ofertă salarială importantă pentru Drăguşin în această seară. De asemenea, un proiect de viitor al clubului i-a fost prezentat fundaşului din România. Oficialii lui Bayern insistă pentru mutare. Decizia lui Drăguşin va veni azi, oferta de la Spurs rămânând încă valabilă”, a notat Fabrizio Romano, pe X.

Reclamă

Suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin

Suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin a fost dezvăluită de Gazzetta dello Sport. Genoa va trebui să plătească mai mult decât suma pe care a trimis-o în conturile piemontezilor în momentul aducerii românului de la „Bătrâna Doamnă”.

Dacă iniţial italienii susţineau că Juventus şi-a păstrat un procent de 10% dintr-un ulterior transfer, Gazzetta dello Sport anunţă acum că procentul e de 20% şi că echipa de pe locul 2 din Serie A va primi 6 milioane de euro, dacă fundaşul de 21 de ani va fi vândut de grifoni cu 30 de milioane de euro, suma vehiculată în toată această perioadă.

Practic, Juventus va încasa din acest procent o sumă mai mare decât cele 5.5 milioane de euro pe care Genoa le-a plătit pentru transferul definitiv al internaţionalului român, care fusese iniţial împrumutat la echipa unde mai joacă şi George Puşcaş.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată anunţă şi că Bayern Munchen este echipa care a ajuns cel mai aproape de transferul lui Radu Drăguşin. Jurnaliştii italieni tocmai au transmis că fundaşul român de la Genoa va semna cu campioana Germaniei. Au oferit detalii despre care va fi unul istoric pentru România.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și