Închide meniul

Radu Drăguşin îşi decide viitorul în următoarele ore! Cum arată ofertele uriaşe pentru român de la Tottenham şi Bayern Munchen!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 ianuarie 2024, 23:22

Reclamă
Radu Drăguşin îşi decide viitorul în următoarele ore! Cum arată ofertele uriaşe pentru român de la Tottenham şi Bayern Munchen!

Radu Drăguşin îşi decide viitorul în următoarele ore

Radu Drăguşin, în timpul unui meci / Profimedia Images

Transferul istoric al lui Radu Drăguşin e o problemă de doar câteva ore, susţine jurnalistul Fabrizio Romano, specializat în transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romano a anunţat că Tottenham şi Bayern Munchen au făcut oferte oficiale pentru fundaşul naţionalei României, iar totul va depinde de Radu Drăguşin. Genoa ar fi de acord cu ambele oferte de transfer, atât cu cea a lui Spurs, cât şi cu cea a campioanei Germaniei.

Radu Drăguşin îşi decide viitorul în următoarele ore!

BREAKING! Radu Drăguşin îşi va decide în curând viitorul între Bayern şi Spurs!

Ore cruciale pentru fundaşul român deoarece Spurs s-a înţeles cu Genoa, dar Bayern Munchen a făcut şi ea o ofertă oficială astăzi.

25 de milioane de euro suma de transfer, 5 milioane bonusuri şi Spence, ca împrumut, oferta lui Tottenham Hotspur

Reclamă

Un pachet de transfer ceva mai mare de 30 de milioane de euro – oferta lui Bayern

Tottenham speră ca Drăguşin să accepte să meargă la ei în condiţiile pe care clubul şi jucătorul le-au agreat acum 10 zile… dar Bayern e şi ea în cărţi”, a anunţat Fabrizio Romano pe reţelele sociale.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Reclamă 4 / 0/3

Florin Manea a intrat în discuţii cu Genoa pentru transferul lui Radu Drăguşin: „O vinde și pe soacra patronului”

Florin Manea a intrat în discuţii cu Genoa pentru transferul lui Radu Drăguşin. Pe semnătura jucătorului român de 21 de ani se bat Tottenham şi Bayern Munchen.

„Sunt acum la Genoa, la club. Probabil azi se vor decide dacă și unde pleacă. Îmi pare rău că nu pot vorbi foarte mult. Sunt cluburi foarte mari implicate.

S-ar putea să rămână aici în continuare. Discutăm. Sunt la club. În 30 de minute voi intra în discuții. Probabil după amiază vom ști mai multe. Pe Radu nu-l afectează discuțiile. Râde, are calm.

Are încredere mare în mine și nu are de ce să se streseze. Merită tot ce i se întâmplă, am încredere maximă în el. Dacă vom alege să plecăm, se va impune și la viitoare echipă.

„Genoa nu ar fi vrut să-l dea, dar pentru suma corectă oricine e de vânzare”

Suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin

Suma uriaşă pe care o primeşte Juventus după transferul lui Radu Drăguşin a fost dezvăluită de Gazzetta dello Sport. Genoa va trebui să plătească mai mult decât suma pe care a trimis-o în conturile piemontezilor în momentul aducerii românului de la „Bătrâna Doamnă”.

Dacă iniţial italienii susţineau că Juventus şi-a păstrat un procent de 10% dintr-un ulterior transfer, Gazzetta dello Sport anunţă acum că procentul e de 20% şi că echipa de pe locul 2 din Serie A va primi 6 milioane de euro, dacă fundaşul de 21 de ani va fi vândut de grifoni cu 30 de milioane de euro, suma vehiculată în toată această perioadă.

Practic, Juventus va încasa din acest procent o sumă mai mare decât cele 5.5 milioane de euro pe care Genoa le-a plătit pentru transferul definitiv al internaţionalului român, care fusese iniţial împrumutat la echipa unde mai joacă şi George Puşcaş.

Sursa citată anunţă şi că Bayern Munchen este echipa care a ajuns cel mai aproape de transferul lui Radu Drăguşin. Jurnaliştii italieni tocmai au transmis că fundaşul român de la Genoa va semna cu campioana Germaniei. Au oferit detalii despre care va fi unul istoric pentru România.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și