Închide meniul

„Bayern sau Tottenham?” Mircea Lucescu, sfat preţios pentru Radu Drăguşin: „La calităţile lui, acolo să se ducă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 ianuarie 2024, 23:33

Reclamă
„Bayern sau Tottenham? Mircea Lucescu, sfat preţios pentru Radu Drăguşin: „La calităţile lui, acolo să se ducă!

Mircea Lucescu, sfat preţios pentru Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

Mircea Lucescu a avut un sfat preţios pentru Radu Drăguşin, fundaşul de 21 de ani care pentru care licitează granzii Europei. Bayern Munchen este ultima echipă care insistă pentru transferul românului şi este pe punctul de a-l „sufla” din drumul spre Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguşin este tot mai aproape de transferul carierei. Genoa acceptă să renunţe la el pentru 30 de milioane de euro, sumă care este considerată prea mare de alte două echipe care îl doresc, Napoli şi AC Milan. Agentul fundaşului central al naţionalei României este „în focuri”.

Mircea Lucescu, sfat preţios pentru Radu Drăguşin

Mircea Lucescu a comentat ultimele veşti care au venit din Italia şi a tras concluzia. Cel mai titrat antrenor român i-a transmis lui Radu Drăguşin să accepte propunerea lui Tottenham şi să joace în Premier League. Ar călca pe urmele lui Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi Vlad Chiricheş.

M-am întâlnit de câteva ori cu el în perioada în care era la Juventus. Are niște calități foarte… În primul rând că e tânăr, toate cluburile mari își doresc fotbaliști tineri pentru că se gândesc și la o investiție în timp. În acest moment, campionatul englez îți dă măsura exactă a valorii tale! Calitățile fizice îl recomandă în Anglia.

Campionatul Italiei este mult prea tactic, cel al Spaniei este tehnic, ar fi un dezavantaj pentru Radu. La calitățile lui, ideal este Premier League! Fără probleme s-ar descurca la Tottenham. Învață, e tânăr. Greu e să-l schimbi pe unul de 30 și ceva de ani, el se va descurca”, a declarat Mircea Lucescu pentru iamsport.ro.

Reclamă

Tottenham a fost prima echipă care a ajuns la un acord de principiu cu Radu Drăguşin. Totuşi, londonezii au probleme după ce „pe fir” a intrat şi Bayern. Campioana Germaniei îi oferă un salariu imens românului, plus un contract valabil pe 4 ani şi jumătate.

Nemţii le-au oferit celor de la Genoa suma de 24 de milioane de euro şi încă 6 milioane din bonusuri, care vor veni din numărul de prezenţe în tricoul celor de la Bayern, dar şi de performanţele din Champions League.

Mai mult, Bayern Munchen i-a oferit un salariu uriaş lui Radu Drăguşin. Astfel, fundaşul român ar urma să câştige, în primă fază, 2 milioane de euro pe an. Contractul va fi pe o perioadă de 4 ani şi jumătate, scriu cei de la Tuttomercatoweb.com.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Manea, gata să rezolve transferul lui Radu Drăguşin: „Înseamnă enorm pentru fotbalul românesc”

Manea a anunţat, încă din urmă cu mai multe luni, că Radu Drăguşin va deveni cel mai scump jucător român din istorie. Se bucură că a avut dreptate şi că jucătorul de 21 de ani este aproape de a da lovitura pe piaţa transferurilor.

„(Reporter: O iarnă mult mai agitată decât te aşteptai, nu?) Da, într-adevăr, nu mă aşteptam să fie chiar în iarna asta dar, la cum a jucat Radu, mă gândeam că va fi aşa. Mă bucur că se adevereşte, mulţi au crezut că este un spectacol gratuit. Am văzut şi anumite ziare care spuneau că vreau să îi cresc valoarea, că vreau să îi măresc contractul la Genoa. Au trecut vremurile alea în care puteai să menţionezi echipe, interese şi cei de acolo să nu poată să iasă cu o declaraţie. Nu e cazul.

Ştiam că Radu poate să ajungă la nivelul ăsta, ştiu că poate să ajungă mult mai sus. Tot ceea ce i se întâmplă, merită! Înseamnă enorm pentru fotbalul românesc, sper să deschidă calea şi pentru alţi jucători români. Sper ca el, în cazul în care se vor materializa aceste interese, să facă faţă la nivelul unde se va duce. Şi nu am îndoială de treaba asta. Atunci, normal, vom fi priviţi cu alţi ochi.

Suntem calificaţi la EURO, sper să facem şi acolo o figură frumoasă şi atunci va consolida această ştachetă pe care Radu a ridicat-o„, a declarat Florin Manea, în exclusivitate pentru AntenaSport, la plecarea spre Italia.

„Nu pot să spun cu cine au fost discuţiile, o să vedeţi în următoarele zile”

Italienii de la Corriere dello Sport au anunţat că Radu Drăguşin a bătut palma cu patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis. Impresarul neagă că există vreun acord şi a avut o reacţie categorică.

„(Reporter: Corriere dello Sport a scris că Radu Drăguşin a spus DA celor de la Napoli) Numai dacă spunea în somn, fără să ştiu eu! Nu pot să vorbesc, normal, sunt discuţii pentru mai multe cluburi. Eu mă duc în Italia să văd meciul şi vom vedea acolo ce se întâmplă. Probabil, dacă se va întâmpla ceva, vedeţi în zilele următoare.

Nu pot să spun cu cine au fost discuţiile, o să vedeţi în următoarele zile. Nu este nici etic, nici frumos să vorbesc dacă există discuţii„, a mai spus agentul de jucători.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și