Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Manea a plecat în Italia şi a făcut, pe aeroport, anunţul despre viitorul lui Radu Drăguşin: „Mă bucur că se adevereşte!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2024, 13:22

Florin Manea a plecat în Italia şi a făcut, pe aeroport, anunţul despre viitorul lui Radu Drăguşin: „Mă bucur că se adevereşte!

Florin Manea a plecat în Italia şi a făcut anunţul, pe aeroport, despre viitorul lui Radu Drăguşin

Florin Manea, interviu în exclusivitate pentru AntenaSport

Florin Manea a plecat în Italia şi a clarificat zvonurile despre viitorul lui Radu Drăguşin. Impresarul fundaşului român a recunoscut că sunt discuţii cu mai multe echipe, dar anunţă că nu s-a ajuns încă la niciun acord. Napoli şi Tottenham licitează pentru Drăguşin, iar Genoa cere 30 de milioane de euro pentru a îşi da acordul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manea a anunţat, încă din urmă cu mai multe luni, că Radu Drăguşin va deveni cel mai scump jucător român din istorie. Se bucură că a avut dreptate şi că jucătorul de 21 de ani este aproape de a da lovitura pe piaţa transferurilor.

Florin Manea a plecat în Italia şi a făcut anunţul despre viitorul lui Radu Drăguşin

(Reporter: O iarnă mult mai agitată decât te aşteptai, nu?) Da, într-adevăr, nu mă aşteptam să fie chiar în iarna asta dar, la cum a jucat Radu, mă gândeam că va fi aşa. Mă bucur că se adevereşte, mulţi au crezut că este un spectacol gratuit. Am văzut şi anumite ziare care spuneau că vreau să îi cresc valoarea, că vreau să îi măresc contractul la Genoa. Au trecut vremurile alea în care puteai să menţionezi echipe, interese şi cei de acolo să nu poată să iasă cu o declaraţie. Nu e cazul.

Ştiam că Radu poate să ajungă la nivelul ăsta, ştiu că poate să ajungă mult mai sus. Tot ceea ce i se întâmplă, merită! Înseamnă enorm pentru fotbalul românesc, sper să deschidă calea şi pentru alţi jucători români. Sper ca el, în cazul în care se vor materializa aceste interese, să facă faţă la nivelul unde se va duce. Şi nu am îndoială de treaba asta. Atunci, normal, vom fi priviţi cu alţi ochi.

Suntem calificaţi la EURO, sper să facem şi acolo o figură frumoasă şi atunci va consolida această ştachetă pe care Radu a ridicat-o„, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Agentul lui Radu Drăguşin, răspuns pentru jurnaliştii italieni

Italienii de la Corriere dello Sport au anunţat că Radu Drăguşin a bătut palma cu patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis. Impresarul neagă că există vreun acord şi a avut o reacţie categorică.

(Reporter: Corriere dello Sport a scris că Radu Drăguşin a spus DA celor de la Napoli) Numai dacă spunea în somn, fără să ştiu eu! Nu pot să vorbesc, normal, sunt discuţii pentru mai multe cluburi. Eu mă duc în Italia să văd meciul şi vom vedea acolo ce se întâmplă. Probabil, dacă se va întâmpla ceva, vedeţi în zilele următoare.

Nu pot să spun cu cine au fost discuţiile, o să vedeţi în următoarele zile. Nu este nici etic, nici frumos să vorbesc dacă există discuţii„, a mai spus agentul de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Corriere dello Sport: „Radu Drăgușin i-a spus DA lui Napoli”

Corriere dello Sport a dezvăluit, în ediţia tipărită, că Drăguşin şi-a dat acordul pentru a semna cu deţinătoarea titlului din Serie A. Aurelio De Laurentiis îl vrea cu insistenţă, internaţionalul român fiind principala ţintă a lui Napoli de pe piaţa transferurilor.

Radu Drăgușin i-a spus DA lui Napoli. Agentul jucătorului român este în Italia. Baza transferului este de 25 de milioane. Se poartă acum tratative„, anunţă sursa citată anterior.

Alessandro Zanoli şi Leo Ostigard sunt incluşi în tranzacţie şi vor fi trimişi la pachet la Genoa, în cazul în care se ajunge la un acord definitiv. Numai fundaşul central norvegian are o cotă de piaţă de 10 milioane de euro.

Nicio ofertă nu se aruncă! Acest club nu se refuză. Dacă ne cheamă, noi nu putem spune nu„, a confirmat Florin Manea, agentul lui Drăguşin, pentru Corriere dello Sport.

Jurnaliştii italieni au precizat totuşi că este vorba de o „afacere complicată”. Tratativele continuă şi rămâne de văzut dacă Napoli va fi noua destinaţie a lui Radu Drăguşin.

Tottenham nu renunţă totuşi la luptă şi a înaintat o nouă propunere pentru Radu Drăguşin. Dacă iniţial oferea 23 de milioane de euro, acum este mult mai aproape de ceea ce îşi doresc şefii lui Genoa.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și