Închide meniul

Cât a plătit Genoa pe transferul lui Radu Drăgușin de la Juventus

Dan Roșu Publicat: 13 iulie 2022, 8:38

Cât a plătit Genoa pe transferul lui Radu Drăgușin de la Juventus

Cât a plătit Genoa pe transferul lui Radu Drăgușin de la Juventus

Radu Drăgușin, în timpul unui meci cu Inter / Profimedia Images

  • Radu Drăgușin a semnat pe 5 ani cu Genoa
  • Fundașul a adunat 4 meciuri pentru Juventus

Italienii au dezvăluit cât a plătit Genoa pe transferul lui Radu Drăgușin de la Juventus. Fundașul român a fost inclus în mutarea lui Andrea Cambiaso în Piemont.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform jurnalistului Nicolo Schira, Juventus l-a cotat pe Drăgușin la 6 milioane de euro și a mai scos din conturi încă 4 milioane de euro pentru transferul de 10 milioane de euro al lui Cambiaso.

Cât a plătit Genoa pe transferul lui Radu Drăgușin de la Juventus

Inițial, Drăgușin nu a fost de acord cu transferul în Serie B, considerând evident asta un pas înapoi. Totuși, el a semnat un contract valabil până în 2027, preferând astfel să devină un jucător de bază al Grifonului.

Reclamă

La Juventus, el nu ar fi avut șanse să joace și ar fi urmat, cel mai probabil, încă un împrumut, după ce în stagiunea precedentă a evoluat pentru Sampdoria și Salernitana.

Florin Manea: ”Radu a fost dezamăgit. Mi-a arătat mesajul lui Chiellini”

Florin Manea a vorbit şi el cu câteva zile despre mutarea lui Drăguşin, cel care a primit chiar şi un mesaj de încurajare de la Chiellini, fostul căpitan al românului.

Reclamă

„Radu a fost dezamăgit. Mi-a arătat mesajul lui Chiellini, care m-a impresionat. Știe că trebuie să muncească din greu și am încredere în el. În viitor, sunt convins că va fi pregătit pentru un club mare precum Juventus.

Chiar dacă anul trecut nu ne-a mers așa cum am vrut, mie nu mi s-a părut atât de rău. Desigur, Juventus este la un nivel foarte înalt și nu pot să spun că greșește. Radu va fi un jucător important pentru că, în 15 ani, n-am mai văzut un jucător să facă ce face el. Va ajunge la un nivel înalt, iar apoi vom vedea dacă Juventus a făcut sau nu o greșeală”, a declarat Manea, conform Tutto Juve.

Drăgușin, debutat de Andrea Pirlo la prima echipă a lui Juventus

Radu Drăgușin a fost cumpărat de Juventus în 2018 de la școala de fotbal Regal Sport București. Fundașul de 20 de ani a evoluat pentru grupele U17, U19 și U23 ale „bianconerilor”, iar în 2020 a debutat pentru prima echipă, sub comanda lui Andrea Pirlo.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin a adunat 4 apariții pentru echipa mare a lui Juventus: una în Serie A, una în Champions League și două în Cupa Italiei.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde
Premier League • 13 apr., 15:37
L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham
Radu Drăgușin, luat în colimator de Victor Becali
Premier League • 10 apr., 8:52
„Nu am niciun motiv să îl laud!” Radu Drăgușin, luat în colimator de Victor Becali! Verdictul impresarului despre fundașul român
Mainoo a marcat un gol fabulos. Salah a egalat din penalty. Final nebun pe Old Trafford
Premier League • 7 apr., 22:00
Tottenham – Nottingham Forest 3-1. Drăguşin a rămas pe bancă. Manchester United – Liverpool 2-2. Derby nebun pe Old Trafford
Verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce a ajuns din nou rezervă la Tottenham
Premier League • 7 apr., 11:14
„Realitatea e alta!” Verdict crunt pentru Radu Drăguşin, după ce a ajuns din nou rezervă la Tottenham! Anunţul făcut de englezi
Italienii, mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin
Premier League • 4 apr., 18:56
Italienii, mesaj tranşant pentru Radu Drăguşin: „Transferul lui i-a făcut mai bine lui Genoa decât lui Tottenham!”