Închide meniul

Radu Drăguşin s-a transferat de la Juventus! Anunţul făcut de italieni

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2022, 13:16

Radu Drăguşin s-a transferat de la Juventus! Anunţul făcut de italieni

Radu Drăguşin s-a transferat de la Juventus

Radu Drăguşin, în tricoul lui Juventus / Profimedia Images

Radu Drăguşin s-a transferat de la Juventus! Fundaşul român a acceptat oferta de la Genoa, după o periodă de ezitări, el fiind inclus în mutarea lui Andrea Cambiaso de la „grifoni” la „bianconeri”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform Goal Italia, Drăguşin va fi cedat definitiv la Genoa, iar Juve va mai plăti şi alte 4 milioane de euro pentru a-l aduce în Piemont pe Cambiaso, fundaşul care era dorit şi de rivala Milan.

Radu Drăguşin s-a transferat de la Juventus

Iniţial, jucătorul împrumutat sezonul trecut de Juve la Sampdoria şi Salernitana nu a dorit să meargă la Genoa, echipă care a retrogradat în Serie B. Totuşi, se pare că ideea de a fi titular în Italia l-a convins pe jucătorul de 20 de ani.

Florin Manea a vorbit şi el cu câteva zile despre mutarea lui Drăguşin, cel care a primit chiar şi un mesaj de încurajare de la Chiellini, fostul căpitan al românului.

„Radu a fost dezamăgit. Mi-a arătat mesajul lui Chiellini, care m-a impresionat. Știe că trebuie să muncească din greu și am încredere în el. În viitor, sunt convins că va fi pregătit pentru un club mare precum Juventus.

Reclamă

Chiar dacă anul trecut nu ne-a mers așa cum am vrut, mie nu mi s-a părut atât de rău. Desigur, Juventus este la un nivel foarte înalt și nu pot să spun că greșește. Radu va fi un jucător important pentru că, în 15 ani, n-am mai văzut un jucător să facă ce face el. Va ajunge la un nivel înalt, iar apoi vom vedea dacă Juventus a făcut sau nu o greșeală”, a declarat Manea, conform Tutto Juve.

Drăgușin, debutat de Andrea Pirlo la prima echipă a lui Juventus

Radu Drăgușin a fost cumpărat de Juventus în 2018 de la școala de fotbal Regal Sport București. Fundașul de 20 de ani a evoluat pentru grupele U17, U19 și U23 ale „bianconerilor”, iar în 2020 a debutat pentru prima echipă, sub comanda lui Andrea Pirlo.

Drăgușin a adunat 4 apariții pentru echipa mare a lui Juventus: una în Serie A, una în Champions League și două în Cupa Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și