Închide meniul

Ce a postat agentul lui Radu Drăguşin, la miezul nopţii! Mesajul transmis de Florin Manea

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 ianuarie 2024, 8:25

Ce a postat agentul lui Radu Drăguşin, la miezul nopţii! Mesajul transmis de Florin Manea

Ce a postat agentul lui Radu Drăguşin, la miezul nopţii

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

S-a aflat ce a postat agentul lui Radu Drăguşin, la miezul nopţii. Florin Manea a postat două fotografii alături de fundaşul român, care este la un pas de un transfer stelar, în această perioadă de mercato. Cele două fotografii au fost însoţite şi de un scurt mesaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen este ultima echipă care a intrat în cursa pentru transferul lui Radu Drăguşin. Bavarezii i-au luat faţa lui Tottenham, echipă care la un moment dat, se afla în pole position pentru a obţine semnătura românului.

Ce a postat agentul lui Radu Drăguşin, la miezul nopţii

Florin Manea a postat două fotografii, pe contul său de Facebook. Agentul de jucători se afla alături de Radu Drăguşin, dar şi alături de un coechipier al acestuia de la Genoa, anume Albert Gudmundsson.

Manea a transmis şi un scurt mesaj, la postarea făcută aproape de miezul nopţii: „Jucători de top, agent mic”, a notat impresarul lui Radu Drăguşin.

Reclamă

Tot aproape de miezul nopţii, şi Fabrizio Romano a făcut un nou anunţ despre viitorul lui Radu Drăguşin. Jurnalistul italian a transmis faptul că Tottenham nu renunţă la transferul fundaşului român, oficialii londonezi fiind încrezători că mutarea se va oficializa curând. De asemenea, Romano a mai subliniat că Bayern nu a făcut, până în acest moment, nicio ofertă pe numele stopperului de la Genoa.

„Tottenham lucrează în continuare la mutarea lui Radu Drăguşin, clubul este încrezător că se va realiza – nimic nu s-a schimbat. Spurs vrea să închidă afacerea cât mai repede posibil. Negocierile sunt la stadiul final, se apropie cele 24 de ore cheie.

Bayern nu a trimis nicio ofertă oficială către Genoa pentru Radu Drăguşin, până acum”, a transmis Fabrizio Romano, pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Gazzetta dello Sport, anunţul de la miezul nopţii: „Radu Drăguşin la Bayern!”

Gazzetta dello Sport a făcut anunţul de la miezul nopţii şi transmite că Radu Drăguşin va fi transferat de Bayern Munchen. Jurnaliştii italieni tocmai au transmis că fundaşul român de la Genoa va semna cu campioana Germaniei. Au oferit detalii despre care va fi unul istoric pentru România.

„Transferul se face! Oferta este de 25 de milioane de euro plus alte 5 milioane sub formă de bonus. 20% din acestă sumă va ajunge la Juventus„, este ştirea principală de pe gazzetta.it.

Oferta făcută de Bayern este pe placul oficialilor lui Genoa şi mai lipseşte doar semnătura lui Radu Drăguşin de pe contract. Şase milioane de euro vor ajunge la fosta echipă a fundaşului românului, Juventus!

Tottenham a pierdut astfel cursa pentru transferul lui Drăguşin. Sursa citată anterior a precizat că Genoa a primit oferte şi de la Napoli şi AC Milan, dar niciuna dintre propuneri nu a fost mulţumitoare pentru conducătorii „grifonilor”.

Radu Drăguşin a fost transferat definitiv de Genoa de la Juventus în luna iulie a anului trecut. A achitat 5.5 milioane de euro în conturile torinezilor!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și