Închide meniul

Gazzetta dello Sport, anunţul de la miezul nopţii: „Radu Drăguşin la Bayern!”. Detaliile transferului ISTORIC pentru România

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2024, 0:08

Gazzetta dello Sport, anunţul de la miezul nopţii: „Radu Drăguşin la Bayern!. Detaliile transferului ISTORIC pentru România

Reacţia presei internaţionale, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Radu Drăguşin, în timpul unui meci pentru Genoa / Profimedia

Gazzetta dello Sport a făcut anunţul de la miezul nopţii şi transmite că Radu Drăguşin va fi transferat de Bayern Munchen. Jurnaliştii italieni tocmai au transmis că fundaşul român de la Genoa va semna cu campioana Germaniei. Au oferit detalii despre care va fi unul istoric pentru România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul se face! Oferta este de 25 de milioane de euro plus alte 5 milioane sub formă de bonus. 20% din acestă sumă va ajunge la Juventus„, este ştirea principală de pe gazzetta.it.

Gazzetta dello Sport, anunţul de la miezul nopţii: „Radu Drăguşin la Bayern!”

Oferta făcută de Bayern este pe placul oficialilor lui Genoa şi mai lipseşte doar semnătura lui Radu Drăguşin de pe contract. Şase milioane de euro vor ajunge la fosta echipă a fundaşului românului, Juventus!

 

Tottenham a pierdut astfel cursa pentru transferul lui Drăguşin. Sursa citată anterior a precizat că Genoa a primit oferte şi de la Napoli şi AC Milan, dar niciuna dintre propuneri nu a fost mulţumitoare pentru conducătorii „grifonilor”.

Reclamă

Radu Drăguşin a fost transferat definitiv de Genoa de la Juventus în luna iulie a anului trecut. A achitat 5.5 milioane de euro în conturile torinezilor!

În acest sezon din Serie A, Drăguşin a jucat în 19 meciuri. A marcat două goluri şi a oferit o pasă decisivă. Cota lui de piaţă s-a dublat în ultimele luni şi a ajuns la 20 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

Mircea Lucescu, sfat preţios pentru Radu Drăguşin

Mircea Lucescu a comentat ultimele veşti care au venit din Italia şi a tras concluzia. Cel mai titrat antrenor român îi transmisese lui Radu Drăguşin să accepte propunerea lui Tottenham şi să joace în Premier League. Acesta ar fi călcat pe urmele lui Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi Vlad Chiricheş.

Reclamă 4 / 0/3

M-am întâlnit de câteva ori cu el în perioada în care era la Juventus. Are niște calități foarte… În primul rând că e tânăr, toate cluburile mari își doresc fotbaliști tineri pentru că se gândesc și la o investiție în timp. În acest moment, campionatul englez îți dă măsura exactă a valorii tale! Calitățile fizice îl recomandă în Anglia.

Campionatul Italiei este mult prea tactic, cel al Spaniei este tehnic, ar fi un dezavantaj pentru Radu. La calitățile lui, ideal este Premier League! Fără probleme s-ar descurca la Tottenham. Învață, e tânăr. Greu e să-l schimbi pe unul de 30 și ceva de ani, el se va descurca”, a declarat Mircea Lucescu pentru iamsport.ro

Tottenham a fost prima echipă care a ajuns la un acord de principiu cu Radu Drăguşin. Totuşi, londonezii au probleme după ce „pe fir” a intrat şi Bayern. Campioana Germaniei îi oferă un salariu imens românului, plus un contract valabil pe 4 ani şi jumătate.

Nemţii le-au oferit celor de la Genoa suma de 24 de milioane de euro şi încă 6 milioane din bonusuri, care vor veni din numărul de prezenţe în tricoul celor de la Bayern, dar şi de performanţele din Champions League.

Mai mult, Bayern Munchen i-a oferit un salariu uriaş lui Radu Drăguşin. Astfel, fundaşul român ar urma să câştige, în primă fază, 2 milioane de euro pe an. Contractul va fi pe o perioadă de 4 ani şi jumătate, scriu cei de la Tuttomercatoweb.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și