Închide meniul
EXCLUSIV

Ce a spus Gigi Becali despre transferul de 30 de milioane de euro al lui Radu Drăguşin

Dan Roșu Publicat: 10 ianuarie 2024, 9:25

Reclamă
Ce a spus Gigi Becali despre transferul de 30 de milioane de euro al lui Radu Drăguşin

Jucătorul care a învins-o pe Dinamo, propus la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Hepta

Gigi Becali a vorbit despre transferul iminent de 30 de milioane de euro al lui Radu Drăguşin, unul care va intra direct în istoria fotbalului românesc. Bayern Munchen şi Tottenham luptă acum pentru fundaşul român de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul cotat la 20 de milioane de euro va alege în următoarele ore destinaţia, Bayern venind marţi seară cu o importantă ofertă salarială pentru jucător. Genoa şi-a dat deja acordul şi acum decizia e în totalitate a stopperului nostru.

Ce a spus Gigi Becali despre transferul de 30 de milioane de euro al lui Radu Drăguşin

„Eu v-am spus acum un an. Că Drăguşin e jucător de 30 de milioane de euro. Când nimeni nu spunea aşa ceva”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Radu Drăguşin e protagonistul unuia dintre cele mai importante transferuri ale perioadei de mercato de iarnă. După ce Tottenham părea că va închide afacerea în următoarele zile, pe fir a intrat Bayern Munchen, care acum e în pole position pentru aducerea lui Radu în Bundesliga.

Genoa şi-a dat acordul pentru ambele destinaţii, Drăguşin urmând a avea ultimul cuvânt. Tottenham i-a propus un salariu anual de aproximativ 4.5 milioane de euro, ofertă pe care se pare că bavarezii au egalat-o.

Reclamă

Radu Drăguşin îşi decide viitorul în următoarele ore

Transferul istoric al lui Radu Drăguşin e o problemă de doar câteva ore, susţine jurnalistul Fabrizio Romano, specializat în transferuri.

Romano a anunţat că Tottenham şi Bayern Munchen au făcut oferte oficiale pentru fundaşul naţionalei României, iar totul va depinde de Radu Drăguşin. Genoa ar fi de acord cu ambele oferte de transfer, atât cu cea a lui Spurs, cât şi cu cea a campioanei Germaniei.

„BREAKING! Radu Drăguşin îşi va decide în curând viitorul între Bayern şi Spurs!

Reclamă 4 / 0/3

Ore cruciale pentru fundaşul român deoarece Spurs s-a înţeles cu Genoa, dar Bayern Munchen a făcut şi ea o ofertă oficială astăzi.

25 de milioane de euro suma de transfer, 5 milioane bonusuri şi Spence, ca împrumut, oferta lui Tottenham Hotspur. Un pachet de transfer ceva mai mare de 30 de milioane de euro – oferta lui Bayern

Tottenham speră ca Drăguşin să accepte să meargă la ei în condiţiile pe care clubul şi jucătorul le-au agreat acum 10 zile… dar Bayern e şi ea în cărţi”, a anunţat Fabrizio Romano pe reţelele sociale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și