Închide meniul

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – AS Roma 2-2. În minutul 87 era 2-0!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 8:40

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – AS Roma 2-2. În minutul 87 era 2-0!

Ciprian Tătăruşanu, în negocieri cu o echipă din Serie A

Ciprian Tătăruşanu, în timpul unui meci pentru AC Milan / Profimediaimages

S-a aflat ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu la finalul meciului AC Milan – AS Roma, scor 2-2, în etapa a 17-a din Serie A. Rossonerii au ratat incredibil victoria şi au rămas pe locul 3 în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătăruşanu a fost titularizat din nou de Pioli şi nu a avut probleme până pe finalul partidei. Kalulu a deschis scorul în minutul 30, par Pobega a dubla avantajul lui AC Milan în minutul 77. A urmat un final de meci de coşmar pentru internaţionalul român.

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – AS Roma 2-2

Ibanez a redus din diferenţă în minutul 87, iar în al treilea minut de prelungiri „lupii” au dat lovitura de graţie. Abraham l-a învins pe Tătăruşanu şi a fost salvatorul lui Jose Mourinho.

Pentru cele două goluri primite, Ciprian Tătăruşanu a fost jucătorul rossonerilor notat de Sofascore cu cea mai mică notă. A primit 6.3.

În schimb, Tuttomercato i-a dat nota 5.5. Numai Tomori şi Giroud au primit mai puţin, nota 5.

Reclamă

A fost spectator în prima repriză, fiind nevoit să intervină numai la șutul lui Zalewski, cu piciorul drept.

Chiar și a doua repriză a părut să decurgă fără probleme şi a atins de două ori mingea. La golul de 2-2 ar fi putut avea o reacţie mai bună”, au transmis cei de la tuttomercatoweb.com.

AC Milan a ratat şansa de a o depăşi pe Juventus. A rămas la egalitate de puncte cu torinezii. Liderul Napoli s-a distanţat astfel la 7 puncte de urmăritoare.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a reușit Tătărușanu să-l uimească pe Zlatan Ibrahimovic

Cum a reușit Tătărușanu să-l uimească pe Zlatan Ibrahimovic. În ultima carte autobiografică, marele atacant suedez a făcut o dezvăluire care îl are în prim-plan pe portarul român.

În 2021, Zlatan a lansat o nouă carte, intitulată „Adrenalină – poveștile mele nespuse”. În această autobiografie, suedezul povestește cele mai recente și interesante episoade din cariera sa, multe dintre ele nefiind cunoscute.

Una dintre povești îl are în centrul atenției chiar pe Ciprian Tătărușanu. Revenit la AC Milan la jumătatea sezonului 2019-2020, atacantul era nerăbdător să joace din nou în Liga Campionilor.

Problema era că formația milaneză nu era calificată în UCL în acel sezon, iar majoritatea jucătorilor nu erau obișnuiți cu cea mai importantă competiție la nivel de club. Despre această întâmplare povestește chiar Zlatan:

Într-o zi le-am spus băieţilor în vestiar: «Să ridice mâna cine a jucat un meci în Liga Campionilor». Singurii care au ridicat mâna au fost Tătăruşanu şi Calhanoglu. Eram şocat, am rămas mască.

Înainte de meciul decisiv cu Sassuolo, în ultima zi de campionat, le-am spus băieţilor: «Vă amintiţi când v-am întrebat câţi dintre voi aţi jucat în Liga Campionilor?

Aveţi un meci la dispoziţie pentru a vă schimba răspunsul. Vreţi să jucaţi în următoarea ediţie a Ligii Campionilor? Demonstraţi asta pe teren»”, a povestit Ibrahimovic.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și