Închide meniul

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1! Verdictul specialiștilor

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2024, 21:28

Reclamă
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1! Verdictul specialiștilor

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma - AC Milan 2-1!

Profimedia

Iată ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1! Românii au fost în prim-plan la partida din etapa a 2-a, a sezonului de Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a deschis scorul în duelul cu Milan, încă din minutul 2, cu un șut puternic, din câțiva metri de poartă. De cealaltă parte, Mihăilă a semnat o serie de ratări uriașe, în finalul primei reprize. Meciul dintre Parma și AC Milan a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1!

După prestația din meciul cu AC Milan, Dennis Man, care a fost înlocuit în minutul 75, a primit nota de 7,5, din partea specialiștilor de la sofascore.ro. Românul a primit cea mai mare notă din ehcipa Parmei, la egalitate cu Almqvist.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă a fost înlocuit de Fabio Pecchia în minutul 70 al partidei. Pentru prestația sa, specialiștii i-au acordat nota de 6,5.

Din tabăra celor de la AC Milan, cea mai mare notă a fost primită de Cristian Pulisic. Acesta a fost notat cu 7,7 și a fost desemnat omul meciului.

Reclamă
Reclamă
Note Parma – AC Milan / Sofascore.ro

Dennis Man, fază de „tiki-taka” în Parma – AC Milan!

Dennis Man a reușit o fază de „tiki-taka” în Parma – AC Milan! Românul și-a continuat evoluția spectaculoasă și în finalul primei repreize a partidei din Serie A.

În minutul 44 al duelului cu AC Milan, jucătorii de la Parma au pornit o fază ofensivă, din propria jumătate de teren. Dennis Man a găsit o soluție excelentă și a trimis mingea, cu călcâiul, către un coechipier, iar apoi s-a demarcat într-o poziție excelentă.

Balonul l-a găsit pe Valentin Mihăilă, care l-a lansat excelent pe Man, care a pornit o cursă spre poarta lui Maignan. Totuși, un fundaș de la AC Milan a reușit să îl blocheze pe fostul jucător de la FCSB.

Reclamă

Mingea a sărit apoi la Mihăilă, care l-a depășit pe Maignan, dar a lovit bara, cu poarta goală, din lateralul careului.

Mihăilă a mai semnat o ratare uriață în minutul 45+3, atunci când a scăpat singur cu portarul lui AC Milan. Totuși, românul a șutat prea târziu și nu a reușit să îl învingă pe goalkeeper. Astfel, scorul partidei dintre Parma și AC Milan, de la finalul primei reprize, a rămas 1-0.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:24

Americanul de 20 de ani adus de PAOK de la Real Sociedad, cuvinte uriașe despre echipa lui Răzvan Lucescu

22:55

Ionela Cozmiuc a devenit campioană mondială la ultima cursă din carieră

22:53

LIVE VIDEOBenfica – Estrela se joacă ACUM AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao

22:30

LIVE TEXTDinamo – Universitatea Craiova 2-1. Nebunie în derby. Două goluri într-un singur minut. Echipa lui Kopic joacă în 10 oameni

22:24

Ahmed Bani a marcat după doar 30 de secunde în Dinamo – Universitatea Craiova. Reuşita a fost validată cu ajutorul VAR

22:20

Dennis Man, prima reacție după ce a marcat un gol superb în Parma – AC Milan 2-1! Care este obiectivul românului

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 4 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 5 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 6 FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă
Citește și