Închide meniul

Ce salariu are Ciprian Tătărușanu la AC Milan! Portarul român primește mai mult decât Zlatan Ibrahimovic

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2023, 11:10

Ce salariu are Ciprian Tătărușanu la AC Milan! Portarul român primește mai mult decât Zlatan Ibrahimovic

Ce salariu are Ciprian Tătărușanu la AC Milan

Ciprian Tătărușanu, într-un meci la AC Milan / Profimedia

S-a aflat ce salariu are Ciprian Tătărușanu la Ac Milan. Portarul român este pe final de contract cu gruparea de pe San Siro, însă câștigă mai mult decât starul Zlatan Ibrahimovic. Atacantul ajuns la 41 de ani încasează mai puțini bani de la oficialii trupei milaneze, deoarece nu mai evoluează atât de mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu este din nou rezervă la AC Milan. După ce a profitat de accidentarea lui Mike Maignan pentru a deveni titular între buturile porții italienilor, portarul român a revenit pe bancă, deoarece goalkeepr-ul francez s-a recuperat.

Ce salariu are Ciprian Tătărușanu la AC Milan! Portarul român primește mai mult decât Zlatan Ibrahimovic

În presa din Italia au fost dezvăluite salariile jucătorilor lui AC Milan. Astfel, Ciprian Tătărușanu este plătit cu suma considerabilă de 1,2 milioane de euro, pe sezon.

De cealaltă parte, Zlatan Ibrahimovic nu mai este lider în acest top. Atacantul suedez are un salariu fix de 1 milion de euro pe an, la care se mai adaugă bonusuri de performanță, în funcție de numărul de minute bifate și golurile marcate.

Cum „Ibra” nu a mai jucat prea mult la AC Milan în acest sezon, Ciprian Tătărușanu se pare că încasează mai mult decât acesta.

Reclamă

Cei mai bine plătiți jucători din lotul lui AC Milan sunt Theo Hernandez, Divock Origi și Ismael Bennacer, toți câștigând anual suma de 4 milioane de euro.

Zlatan Ibrahimovic și-a micșorat salariul pentru un coleg de la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic și-a micșorat salariul pentru un coleg de la AC Milan. Este vorba despre Rafael Leao, atacantul de bandă stânga în vârstă de 23 de ani. Portughezul mai are contract cu campioana Italiei până în vara anului 2024, iar oficialii de pe San Siro își doresc să-i prelungească înțelegerea.

Până acum, cele două părți n-au ajuns la un numitor comun. În aceste condiții, Zlatan Ibrahimovic a recurs la un gest surprinzător.

Reclamă 4 / 0/3

Starul suedez, revenit pe teren după 9 luni în ianuarie, și-a micșorat salariul vara trecută. Inițial, Ibrahimovic încasa 7 milioane de euro pe an. În prezent, atacantul de 41 de ani primește o sumă mult mai mică din partea lui AC Milan.

„Ibra” a acceptat să își micșoreze salariul pentru că îl apreciază enorm pe Leao și este încrezător că portughezul poate ajunge unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume.

Mi-am micșorat salariul pentru el. Joc pe gratis. Acum vrea să-i dau și casa? Cu fiecare antrenament care trece, el se dezvoltă din ce în ce mai mult. Are în față un viitor măreț”, a spus Zlatan Ibrahimovic, citat de record.pt.

Leao este cel mai bine cotat jucător de la AC Milan, la ora actuală. Lusitanul valorează 85 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Rafael Leao a semnat cu AC Milan în 2019, după ce italienii le-au plătit 29.5 milioane de euro celor de la Lille.

Recomandări
  • Ce salariu are Ciprian Tătărușanu la AC Milan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și