Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic și-a micșorat salariul pentru un coleg de la AC Milan: „Joc pe gratis! Vrea să-i dau și casa?”

Cosmin Cioboată Publicat: 27 februarie 2023, 20:33

Zlatan Ibrahimovic și-a micșorat salariul pentru un coleg de la AC Milan: „Joc pe gratis! Vrea să-i dau și casa?

Zlatan Ibrahimovic și-a micșorat salariul la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic și-a micșorat salariul la AC Milan / Profimedia

  • Zlatan Ibrahimovic și-a micșorat salariul pentru un coleg de la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic și-a micșorat salariul pentru un coleg de la AC Milan. Este vorba despre Rafael Leao, atacantul de bandă stânga în vârstă de 23 de ani. Portughezul mai are contract cu campioana Italiei până în vara anului 2024, iar oficialii de pe San Siro își doresc să-i prelungească înțelegerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până acum, cele două părți n-au ajuns la un numitor comun. În aceste condiții, Zlatan Ibrahimovic a recurs la un gest surprinzător.

Zlatan Ibrahimovic și-a micșorat salariul pentru un coleg de la AC Milan

„Ibra” a fost de acord să își reducă considerabil salariul pentru ca AC Milan să îi ofere lui Rafael Leao mai mulți bani.

Reclamă

Starul suedez, revenit pe teren după 9 luni, și-a micșorat salariul vara trecută. Inițial, Ibrahimovic încasa 7 milioane de euro pe an. În prezent, atacantul de 41 de ani primește o sumă mult mai mică din partea lui AC Milan.

Presa internațională anunță că Zlatan Ibrahimovic a fost de acord să încaseze între 1 și 1.5 milioane de euro pe an. Totul pentru ca oamenii din conducerea lui AC Milan să dispună de un buget mai mare și să-i ofere lui Leao salariul pe care și-l dorește.

Reclamă

Numai că nici până în clipa de față Rafael Leao nu și-a prelungit contractul cu „rossonerii”.

Ibrahimovic, mesaj pentru Rafael Leao: „Joc pe gratis! Vrea să-i dau și casa?”

La ultima conferință de presă, Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre situația lui Rafa Leao. Suedezul a glumit, întrebând ironic dacă e nevoie să îi ofere colegului său și casa, numai pentru a semna prelungirea.

„Ibra” a acceptat să își micșoreze salariul pentru că îl apreciază enorm pe Leao și este încrezător că portughezul poate ajunge unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-am micșorat salariul pentru el. Joc pe gratis. Acum vrea să-i dau și casa? Cu fiecare antrenament care trece, el se dezvoltă din ce în ce mai mult. Are în față un viitor măreț”, a spus Zlatan Ibrahimovic, citat de record.pt.

Leao este cel mai bine cotat jucător de la AC Milan, la ora actuală. Lusitanul valorează 85 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Rafael Leao a semnat cu AC Milan în 2019, după ce italienii le-au plătit 29.5 milioane de euro celor de la Lille.

Reacţia lui Zlatan Ibrahimovic după ce a revenit pe teren la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic a revenit pe teren la AC Milan în meciul cu Atalanta (2-0), din etapa a a 24-a din Serie A. Suedezul a jucat prima sa partidă la nouă luni după ce a fost operat la genunchiul stâng.

Starul suedez, în vârstă de 41 de ani, a intrat în joc în minutul 74, în locul lui Olivier Giroud, întâmpinat de urale de fanii de pe San Siro.

„Îmi dau puterea, adrenalina şi motivaţia să continui, fără ajutorul tifosilor e greu. Mă simt bine şi a trecut un an şi două luni de când nu m-am mai simţit ca azi.

M-am simţit liber să pot să fac ceea ce îmi place: să joc fotbal. Am suferit mult în ultimele şase luni ale sezonului trecut”, a spus Zlatan Ibrahimovic, după AC Milan – Atalanta 2-0.

Reclamă

Ibrahimovic a devenit cel mai în vârstă jucător care evoluează pentru AC Milan într-un meci din Serie A, de când a fost implementat sistemul cu 3 puncte acordate la victorie, în 1994.

Zlatan Ibrahimovic a avut parte de o primire fabuloasă din partea suporterilor lui AC Milan. Întregul stadion San Siro a „explodat” în urale în momentul în care starul suedez a intrat pe teren.

Cotat la două milioane de euro de transfermarkt.com, Ibrahimovic mai are contract cu AC Milan până în vară.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AntenaPLAY • 8 mart., 20:02
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Freiburg şi Qarabag, finaluri dramatice. Toate rezultatele
Europa League • 23 feb., 0:00
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Roma s-a impus dramatic cu Feyenoord. Toate rezultatele
AC Milan - Rennes 3-0 şi Feyenoord - AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League
Conference League • 15 feb., 23:58
AC Milan – Rennes 3-0 şi Feyenoord – AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League