Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu, în negocieri cu o echipă din Serie A: „Este varianta low cost!”. Portarul român este dorit de Cagliari

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iulie 2023, 14:09

Ciprian Tătăruşanu, în negocieri cu o echipă din Serie A: „Este varianta low cost!. Portarul român este dorit de Cagliari

Ciprian Tătăruşanu, în negocieri cu o echipă din Serie A

Ciprian Tătăruşanu, în timpul unui meci pentru AC Milan / Profimediaimages

Ciprian Tătăruşanu ar fi în negocieri cu o echipă din Serie A. Jurnaliştii italieni de la Calcio Mercato anunţă că portarul de 37 de ani ar putea semna cu Cagliari. Echipa lui Claudio Ranieri a obţinut o promovare dramatică, în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătăruşanu a rămas liber de contract pe 30 iunie, după ce i-a expirat contractul cu AC Milan. Românul ar putea continua în prima ligă a Italiei, în cazul în care ajunge la un acord cu şefii lui Cagliari.

Ciprian Tătăruşanu, în negocieri cu o echipă din Serie A

În ultimul sezon, Tătăruşanu a profitat de accidentarea lui Mike Maignan şi a apărat buturile rossonerilor în 16 meciuri din campionat. A fost titular şi în cinci dispute din Champions League. „Tătă” nu mai este dispus să fie rezervă şi aşteaptă confirmări de la Ranieri că va fi fi prima variantă a lui Cagliari.

Pentru revenirea în Serie A, Cagliari a început deja să se miște pe piaţa transferurilor, cu scopul de a-şi întări lotul. Se caută un un portar cu experiență, iar ideea ultimelor zile este Ciprian Tătăruşanu, care şi-a încheiat contractul cu AC Milan. La 37 de ani, portarul roman îşi doreşte să fie titular, după trei sezoane în care a fost rezervă la Milan

Cagliari se gândeşte că Tătăruşanu poate fi varianta low cost pentru a-şi securiza posturile. Este o variantă pentru poarta lui Cagliari„, anunţă italienii de la calciomercato.com.

Reclamă

Tătăruşanu ar fi putut deveni coechipier cu Răzvan Marin, dar mijlocaşul a fost împrumutat pentru încă un sezon la Empoli. Totuşi, goalkeeperul român este şi pe lista de transferuri a lui Empoli. Lecce şi Torino şi-au mai manifestat interesul pentru Tătăruşanu.

Cagliari anunţă împrumutul lui Răzvan Marin la Empoli pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare”, a anunţat Cagliari pe site-ul oficial.

Mesajul lui AC Milan pentru Tătăruşanu

După trei ani petrecuţi pe San Siro, Tătăruşanu s-a despărţit de formaţia milaneză. De pe 1 iulie, fostul portar al naţionalei este liber de contract, iar AC Milan i-a transmis un mesaj în limba română la despărţirea de portarul român:

Reclamă 4 / 0/3

Mulţumim şi mult succes, Ciprian”, au scris cei de la AC Milan pe contul oficial de Twitter.

Ciprian Tătăruşanu a ajuns la AC Milan în 2020 şi a contribuit la câştigarea titlului din sezonul 2021/22, el fiind protagonistul unui moment extrem de important în derby-ul cu Inter, atunci când a apărat o lovitură de la 11 metri.

Ciprian Tătăruşanu a apărat de 37 de ori poarta celor de la AC Milan, în cei trei ani petrecuţi pe San Siro. Portarul român a primit în această perioada 48 de goluri, iar în 12 partide a reuşit să încheie cele 90 de minute neînvins.

În presa din Italia au fost dezvăluite salariile pe care le primeau jucătorii lui AC Milan. Ciprian Tătărușanu era plătit cu suma considerabilă de 1,2 milioane de euro pe sezon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și