Închide meniul

Mesajul lui AC Milan pentru Tătăruşanu, după ce portarul român a plecat de pe San Siro

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2023, 8:35

Reclamă
Mesajul lui AC Milan pentru Tătăruşanu, după ce portarul român a plecat de pe San Siro

Mesajul lui AC Milan pentru Tătăruşanu

Ciprian Tătăruşanu, în Monza - AC Milan / Profimedia

Mesajul lui AC Milan pentru Tătăruşanu, după ce portarul român a plecat de pe San Siro. Fostul portar al echipei naţionale şi-a încheiat contractul cu formaţia milaneză şi a devenit liber de contract de la 1 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu a ajuns la AC Milan în 2020 şi a contribuit la câştigarea titlului din sezonul 2021/22, el fiind protagonistul unui moment extrem de important în derby-ul cu Inter, atunci când a apărat o lovitură de la 11 metri.

Mesajul lui AC Milan pentru Tătăruşanu, după ce portarul român a plecat de pe San Siro

După trei ani petrecuţi pe San Siro, Tătăruşanu se desparte de formaţia milaneză. De pe 1 iulie, fostul portar al naţionalei este liber de contract, iar AC Milan i-a transmis un mesaj în limba română la despărţirea de portarul român:

„Mulţumim şi mult succes, Ciprian”, au scris cei de la AC Milan pe contul oficial de Twitter.

Ciprian Tătăruşanu a apărat de 37 de ori poarta celor de la AC Milan, în cei trei ani petrecuţi pe San Siro. Portarul român a primit în această perioada 48 de goluri, iar în 12 partide a reuşit să încheie cele 90 de minute neînvins.

Reclamă

Tătăruşanu are şanse mari de a continua în Serie A. După despărţirea de AC Milan, portarul italian are mai multe oferte. Empoli, Cagliari, Lecce şi Torino se numără printre echipele care sunt interesate de portarul de 37 de ani. Potrivit centrotrentuno.com, nu este pentru prima oară când Claudio Ranieri voia să îl aducă pe acesta la Cagliari, dar revenirea echipei în Serie A poate reprezenta un plus în ceea ce priveşte viitoarea destinaţie a fostului portar de la AC Milan.

Dacă va ajunge la Empoli, Cagliari sau Lecce, Tătăruşanu are şanse foarte mari să fie titular sezonul viitor, în timp ce Torino ar dori ca românul să concureze pentru un loc de titular cu Vanja Milinkovic-Savic şi Mihai Popa, portarul român adus în această vară de la FC Voluntari.

Răzvan Marin a fost împrumutat la Empoli de Cagliari! Anunţul oficial al italienilor

Răzvan Marin a fost împrumutat la Empoli de Cagliari. Prestaţiile foarte bune ale românului i-au convins pe cei din conducerea lui Empoli să îl cumpere definitiv, dar cele 7 milioane de euro pe care le-a cerut Cagliari au pus un mare semn de întrebare în privinţa transferului.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Italia a anunţat că Empoli şi Cagliari au ajuns la un acord, potrivit tuttomercatoweb.com, înainte ca mutarea să fie oficializată de către cei de la Cagliari. Răzvan Marin a fost împrumutat la Empoli pentru încă un sezon, urmând ca vara viitoare să existe o opţiune de cumpărare de 2 milioane de euro.

„Cagliari anunţă împrumutul lui Răzvan Marin la Empoli pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare”, a anunţat Cagliari pe site-ul oficial.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și