Închide meniul
VIDEO

Ciprian Tătăruşanu, pasă de gol în AC Milan – Monza! Campioana Italiei, reverenţă în faţa portarului român: „Eşti o bestie!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2022, 19:37

Ciprian Tătăruşanu, pasă de gol în AC Milan – Monza! Campioana Italiei, reverenţă în faţa portarului român: „Eşti o bestie!

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan - Juventus 2-0

Ciprian Tătăruşanu, titular în derby-ul din Serie A / Profimediaimages

Ciprian Tătăruşanu a reuşit o pasă de gol în AC Milan – Monza. Portarul român i-a pasat lui Brahim Diaz, care a făcut spectacol şi a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titular din nou între buturile lui AC Milan, Ciprian Tătăruşanu a oferit o fază de senzaţie. A dat o pasă decisivă la reuşita care a deblocat tabela.

Ciprian Tătăruşanu, pasă de gol în AC Milan – Monza

Tătăruşanu i-a pasat în minutul 16 lui Brahim Diaz, care a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi a marcat.

VEZI AICI VIDEO CU PASA DE GOL A LUI CIPRIAN TĂTĂRUŞANU

La scurt timp, Ciprian Tătăruşanu a avut mai multe parade de senzaţie, motiv pentru care AC Milan a realizat o reverenţă în faţa sa.

Reclamă

„Tătă, eşti o bestie!”, a scris AC Milan pe Twitter.

Cotat la 400.000 de euro, Ciprian Tătăruşanu a evoulat în 4 meciuri pentru campioana Italiei, în toate competiţiile, în actualul sezon. A încasat 5 goluri şi a păstrat poarta intactă într-o sigură partidă.

Reclamă 4 / 0/3

Italienii i-au luat apărarea lui Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Chelsea 0-2

Presa din Italia a scris ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu (36 ani) după AC Milan – Chelsea 0-2. Portarul român a fost titular pentru campioana Italiei, care a pierdut şi returul cu londonezii.

AC Milan riscă să fie eliminată din UEFA Champions League după ce a încasat 5 goluri de la Chelsea în doar două meciuri. După 4 etape, „diavolii” sunt pe locul 3 în Grupa E, cu doar 4 puncte.

Ciprian Tătăruşanu a fost titularizat din nou între buturile „rossonerilor” şi, deşi AC Milan a fost învinsă, italienii i-au luat apărarea.

Potrivit Eurosport Italia, portarul român a primit nota 6, alături de menţiunea că „nu a fost vinovat la golurile primite”. De asemenea, italienii au scris şi că „a avut o paradă foarte bună la ocazia lui Mason Mount”.

Ciprian Tătăruşanu, printre remarcaţii de pe San Siro în AC Milan – Juventus 2-0

S-a aflat ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după derby-ul AC Milan – Juventus, scor 2-0, din etapa a 9-a din Serie A. Portarul român a fost din nou titular între buturile rossonerilor.

Tătăruşanu a profitat de accidentarea francezului Maignan şi a intrat din primul minut, aşa cum a făcut şi cu trei zile înainte, în eşecul cu Chelsea din UEFA Champions League.

Goalkeeper-ul de 36 de ani şi-a ajutat echipa să obţină o victorie uriaşă. Tomori (45+1) şi Brahim Diaz (54) au marcat în succesul de pe San Siro. Juventus a avut trei şuturi pe spaţiul porţii lui Tătăruşanu, dar românul a intervenit de fiecare dată salvator.

Reclamă

Pentru evoluţia din derby, Tătăruşanu a fost notat cu 7.3 de Sofa Score. Numai patru coehipieri de-ai săi au primit note mai bune: Tomori (8.2), Kalulu (7.4), Brahim Diaz (7.6) şi Olivier Giroud (7.4).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și