Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu, printre cei mai buni jucători de la AC Milan în eliminarea din Cupa Italiei. Nota primită de portarul român

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2023, 8:55

Ciprian Tătăruşanu, printre cei mai buni jucători de la AC Milan în eliminarea din Cupa Italiei. Nota primită de portarul român

Ciprian Tătăruşanu, titular în Inter - AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, în timpul unui meci pentru AC Milan / Profimedia

Ciprian Tătăruşanu a avut o evoluţie solidă în eliminarea suferită de AC Milan, din Cupa Italiei. Portarul român a încasat un gol în minutul 114, dar cu toate acestea a fost remarcat de jurnaliştii italieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan a fost eliminată de către Torino, în faza optimilor Cupei Italiei. Campioana din Serie A a cedat dramatic, fiind învinsă în minutele de prelungire al partidei.

Ciprian Tătăruşanu, printre cei mai buni jucători de la AC Milan

Ciprian Tătăruşanu a primit nota şase, de la o publicaţie din Italia, după ce a fost integralist în partida din Cupa Italiei. Portarul român nu a fost învinuit pentru golul primit, chiar dacă reuşita a venit cu trei minute înainte de final.

„A fost puțin ocupat. Nu a putut face nimic la golul lui Adopo”, au transmis italienii de la tuttomercatoweb.com.

Astfel, Ciprian Tătăruşanu a avut o evoluţie în nota echipei, deoarece cel mai bine punctat jucător, după ultimul meci, a fost Tonali. Căpitanul de la AC Milan a primit nota 6,5, iar jurnaliştii notează că este cel mai important jucător din cadrul formaţiei lui Stefano Pioli.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu, „problema” lui AC Milan

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au analizat campania de transferuri a campioanei Italiei şi au tras o concluzie surprinzătoare. Potrivit acestora, Ciprian Tătăruşanu ar fi „problema” lui AC Milan.

Portarul român în vârstă de 36 de ani a devenit titularul lui Sefano Pioli după accidentarea de lungă durată suferită de Mike Maignan. Cu Tătăruşanu între buturi, rossonerii sunt neînvinşi în ultimele cinci etape din Serie A. Totuşi, duminică au ratat in extremis victoria pe San Siro, cu AS Roma. Au condus cu 2-0 până în minutul 87, dar au fost egalaţi.

Ibanez (87) şi Abraham (90+3) au fost jucătorii care i-au adus un punct echipei lui Jose Mourinho. Chiar dacă Tătăruşanu nu a gafat grav la niciun gol al lui AS Roma, goalkeeperul lui Milan a fost arătat cu degetul.

Reclamă 4 / 0/3

„Fără a muta pe piaţa transferurilor, Milan are nevoie de un nou miracol„, este titlul articolului de deschidere de pe Gazzetta dello Sport.

„După ce a câştigat meritat campionatul, cu siguranţă, şi a profitat de erorile macroscopice ale lui Inter, AC Milan a avut două puncte critice: un atacant central care să îl ajute pe Giroud şi un portar mai de încredere decât Tătăruşanu. Origi a venit să rezolve prima problemă. Pentru a doua, Milan s-a bazat pe noroc. Aşa cum repetă adesea conducătorii clubului, bugetul este important şi banii au fost investiţi pentru a cumpăra altceva„, subliniază Stephen Barigelli pentru gazzetta.it.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și