Închide meniul

Corriere dello Sport a dezvăluit cum poate ajunge Radu Drăguşin la Napoli: „Acesta este planul lui De Laurentiis”. Ofertă uriaşă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2024, 23:19

Corriere dello Sport a dezvăluit cum poate ajunge Radu Drăguşin la Napoli: „Acesta este planul lui De Laurentiis. Ofertă uriaşă!

Corriere dello Sport a dezvăluit cum poate ajunge Radu Drăguşin la Napoli

Aurelio De Laurentiis insistă pentru Radu Drăguşin / Colaj Profimediaimages

Corriere dello Sport a dezvăluit cum poate ajunge Radu Drăguşin la Napoli. Patronul campioanei Italiei, Aurelio De Laurentiis, îl vrea cu orice preţ pe românul de la Genoa şi a pregătit o nouă ofertă uriaşă. Face totul pentru a câştiga duelul de la distanţă cu Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii italieni anunţă că Genoa a refuzat deja o primă propunere de la deţinătoarea titlului din Serie A. Milionarul de la conducerea lui Napoli a oferit 13 milioane de euro cash şi un jucător la schimb. Este vorba despre fundaşul dreapta Alessandro Zanoli, cotat la 6 milioane de euro de Transfermarkt.

Corriere dello Sport a dezvăluit cum poate ajunge Radu Drăguşin la Napoli

Genoa vrea să obţină 30 de milioane de euro şi a refuzat propunerea lui De Laurentiis. Are o ofertă financiară net superioară de la Tottenham. Totuşi, conducătorul lui Napoli continuă să insiste pentru internaţionalul român.

Potrivit corrieredellosport.it, De Laurentiis a mai înaintat o propunere. Au mai inclus un jucător în „afacerea Drăguşin”.

Acesta este planul lui De Laurentiis. Napoli şi-a manifestat intenţia de a-l include şi pe Ostigard. Leo este nemulţumit că nu joacă suficient de mult„, au transmis jurnaliştii italieni.

Reclamă

Situaţia se poate schimba acum, din moment ce fundaşul central norvegian a jucat şi în trecut la Genoa şi ar putea suplini plecarea lui Drăguşin. Napoli l-a cumpărat de la Brighton cu 5 milioane de euro, cota fotbalistului de 24 de ani dublându-se între timp.

Ca să forţeze mâna şefilor lui Genoa, De Laurentiis a mai făcut o mutare. Îşi dăduse acordul pentru un împrumut al lui Alessandro Zanoli, dar a blocat totul pe ultimii metri.

Napoli vrea să îl includă pe Zanoli în negocierile pentru aducerea lui Drăguşin. Gruparea rossoblu ar accepta, dacă acesta ar fi un transfer definiv„, tocmai a anunţat, pe contul său de Twitter, Gianluca Di Marzio.

Reclamă 4 / 0/3

Rămâne de văzut dacă Drăguşin, cotat la 20 de milioane de euro, îşi doreşte să semneze cu Napoli. Campioana en-titre este pe locul 8 în Serie A, după 18 etape. Visul românului este să joace în Premier League.

Radu Drăguşin a refuzat o ofertă uriaşă de la arabi

Radu Drăguşin a refuzat o ofertă uriaşă de la arabi, acolo unde ar fi avut parte de un salariu uriaş. Fundaşul de 21 de ani a ales să joace în Europa, chiar dacă va câştiga mai puţini bani.

Totuşi, nici la Tottenham nu va încasa o sumă mică. Fabrizio Romano susţine că Spurs s-a înţeles cu fundaşul cotat la 20 de milioane de euro pentru un salariu anual de 4.5 milioane de euro.

Cei de la Napoli nu au vorbit cu mine. Visul lui e să joace în Premier League. El mi-a spus că ar lăsa ceva neterminat dacă ar pleca acum de la Genoa. Nu se gândeşte la bani, nu e interesat doar de asta.

El va alege o echipă la care are cum să crească valoric. Vrea să joace la Milan sau Inter, sau să plece din Italia pentru o echipă de top din Premier League.

Cu câteva zile în urmă, m-a sunat cineva din Arabia Saudită cu o propunere de bani foarte mulţi, dar Radu nici nu a vrut să audă de varianta asta. Vrea să clădească o carieră”, a spus Manea, citat de ilmattino.it.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și