Închide meniul

Radu Drăguşin a refuzat o ofertă uriaşă de la arabi. Anunţul făcut de Florin Manea: „M-au sunat cu câteva zile în urmă”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 ianuarie 2024, 11:07

Reclamă
Radu Drăguşin a refuzat o ofertă uriaşă de la arabi. Anunţul făcut de Florin Manea: „M-au sunat cu câteva zile în urmă

Radu Drăguşin a refuzat o ofertă uriaşă de la arabi

Radu Drăguşin, după ce a marcat în Genoa - Hellas Verona / Profimedia Images

Radu Drăguşin a refuzat o ofertă uriaşă de la arabi, acolo unde ar fi avut parte de un salariu uriaş. Fundaşul de 21 de ani a ales să joace în Europa, chiar dacă va câştiga mai puţini bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, nici la Tottenham nu va încasa o sumă mică. Fabrizio Romano susţine că Spurs s-a înţeles cu fundaşul cotat la 20 de milioane de euro pentru un salariu anual de 4.5 milioane de euro.

Radu Drăguşin a refuzat o ofertă uriaşă de la arabi

Cei de la Napoli nu au vorbit cu mine. Visul lui e să joace în Premier League. El mi-a spus că ar lăsa ceva neterminat dacă ar pleca acum de la Genoa. Nu se gândeşte la bani, nu e interesat doar de asta.

El va alege o echipă la care are cum să crească valoric. Vrea să joace la Milan sau Inter, sau să plece din Italia pentru o echipă de top din Premier League.

Cu câteva zile în urmă, m-a sunat cineva din Arabia Saudită cu o propunere de bani foarte mulţi, dar Radu nici nu a vrut să audă de varianta asta. Vrea să clădească o carieră”, a spus Manea, citat de ilmattino.it.

Reclamă

Radu Drăguşin, salariu uriaş la Tottenham

De-a lungul ultimei perioade, celebrul jurnalist Fabrizio Romano a dezvăluit că Drăguşin a bătut deja palma cu Spurs. Dacă iniţial, informaţiile apărute anunţau un salariu anual de 3 milioane de euro, se pare că românul va câştiga mai mult.

Acelaşi Fabrizio Romano susţine că Radu Drăguşin va avea un salariu asemănător cu cel al portarului Guglielmo Vicario. Acesta câştigă anual la Spurs 4.6 milioane de euro, cât ar urma să încaseze şi internaţionalul român.

La Genoa, Drăguşin primeşte anual 600.000 de euro, sumă care ar fi ajuns la 1.2 milioane de euro, dacă fundaşul nostru ar fi semnat prelungirea contractului cu grifonii.

Reclamă 4 / 0/3

Tottenham are o înțelegere cu jucătorul. E vorba de un contract de lungă durată, iar salariul va fi similar cu cel pe care îl are Guglielmo Vicario (n.r – portarul lui Tottenham). Totul este pregătit în ceea ce privește jucătorul. Drăgușin a acceptat oferta”, a spus Romano, pe platforma Kick, conform sport.ro.

Transferul istoric al lui Radu Drăguşin, în linie dreaptă: „Se poate face în următoarele 48 de ore”

Transferul istoric al lui Radu Drăguşin a intrat în linie dreaptă. Jurnalistul englez Ben Jacobs a transmis că diferenţa între ce vrea Genoa şi ce oferă Tottenham Hotspur e de doar câteva milioane de euro.

Antrenorul lui Spurs, Ange Postecoglou, insistă pentru aducerea jucătorului român. Tottenham are mari probleme în defensivă în prezent, titularii Cristian Romero și Micky van de Veen fiind accidentaţi. Postecoglou are nevoie de un fundaş care să intre imediat şi care ar debuta chiar pe 14 ianuarie, contra lui Manchester United, pe Old Trafford.

Radu Drăguşin, care este într-o formă foarte bună, este văzut ca jucătorul care poate intra direct în centrul defensivei lui Tottenham.

Drăgușin a devenit o prioritate la Tottenham, iar Ange Postecoglou joacă un rol important în această afacere. Jucătorul și-a dat acordul, a rămas doar ca Spurs și Genoa să se înțeleagă asupra sumei. Din informațiile mele, prețul final ar putea fi sub 30 de milioane de euro”, a susţinut jurnalistul Ben Jacobs, citat de gsp.ro.

Tottenham se gândește la 20-23 de milioane, urmând să urce până la 25 de milioane. Genoa ar vrea 30 de milioane și va trebui să coboare și ea. Până la urmă, ar rămâne numai o diferență de câteva milioane între ele. E o mare posibilitate ca transferul să se facă în următoarele 48 de ore”, a mai afirmat Ben Jacobs.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și