Închide meniul

Cristi Chivu, analizat în presa din Italia după ce a ajuns pe lista lui Inter: „E candidatul numărul 1!”

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2023, 11:27

Cristi Chivu, analizat în presa din Italia după ce a ajuns pe lista lui Inter: E candidatul numărul 1!”

Cristi Chivu, analizat în presa din Italia după ce a ajuns pe lista lui Inter

Cristi Chivu, antrenor Inter U19 / Profimediaimages

  • Cristi Chivu, analizat în presa din Italia
  • Ce scriu italienii despre român

Cristi Chivu a fost analizat în presa din Italia, după ce a ajuns pe lista lui Inter. Italienii susțin că românul ar fi candidatul ideal pentru a-l înlocui pe Simone Inzaghi, în plin sezon. Tehnicianul de la Inter Primavera este apreciat de jurnaliștii din Peninsulă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu i-ar putea lua locul lui Simone Inzaghi, pe banca lui Inter. Informația a fost dezvăluită de cotidianul Gazzetta dello Sport, care susține că românul este în pole position pentru a prelua trupa din Serie A.

Cristi Chivu, analizat în presa din Italia după ce a ajuns pe lista lui Inter

Cristi Chivu a ajuns subiect în presa din Italia, după ce s-a dat zvonul că ar fi pe lista oficialilor lui Inter, pentru a-l înlocui pe Simone Inzaghi. Jurnaliștii consideră că antrenorul român s-ar plia perfect pe stilul formației de Serie A, și ar accepta din start oferta.

Reclamă

De asemenea, se mai notează faptul că tehnicianul de la Inter Primavera s-ar integra în vestiarul lui Inter, de data aceasta din postura de antrenor, și ar aduce un plus formației.

În cazul demiterii lui Simone Inzaghi, Cristian Chivu ar fi candidatul numărul unu pentru a conduce Inter până la finalul sezonului. Românul ‘nu ar avea nicio problemă să accepte provocarea și să încerce să ridice încă o dată ștacheta ambițiilor sale’.

Reclamă

Dacă ar sosi la prima echipă, antrenorul campioanei Primavera a Italiei nu ar produce răsturnări tactice, deoarece nu este un adept al unui sistem anume. Chivu rămâne unul dintre eroii celor de la Inter și a fost iubit și aplaudat aici de mai multe ori.

Cunoaște Inter și știe să trăiască într-un vestiar câștigător. Cu siguranță, ar ști să găsească metodele potrivite pentru ca echipa să aibă un nou început”, notează cei de la fcinternews.it.

Cristi Chivu, la Inter? Răspunsul radical dat de Dan Petrescu

Cristi Chivu poate ajunge la prima echipă a lui Inter. Gazzetta dello Sport a anunțat că are șanse reale de a-l înlocui pe Simone Inzaghi la echipa cu care a câștigat tripla în 2010, cel mai bun an din istoria echipei de pe Meazza.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a fost întrebat dacă îl vede pe fostul căpitan al naționalei la prima echipă a lui Inter, iar ”Bursucul” a avut un sfat pentru Chivu: să nu ardă etapele de antrenor. Cristi se ocupă acum de Inter Primavera.

”Da, de ce nu? Dar nu direct. Dacă are șansa asta, ar trebui să profite de ea, chiar dacă nu are experiența necesară. Chiar dacă a fost un mare jucător, ca antrenor îți trebuie experiență ca să ajungi la un club ca Inter Milano”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Soarta lui Simone Inzaghi depinde de următoarele 270 de minute de fotbal, susține sursa citată mai sus. Pentru Inter, urmează turul din Cupa Italiei cu Juventus, la Torino, și alte două deplasări, pe terenul Salernitanei și al Benficăi, ultima în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Asta după ce Inter a ajuns să tremure serios pentru locul de Champions League. Nerazzurrii sunt pe 4, cu 50 de puncte, la fel ca Roma lui Mourinho, care e pe cinci, și la doar două puncte în fața Atalantei. Juventus a redevenit și ea o sperietoare după perioada bună prin care trec bianconerii. Chiar și fără cele 15 puncte, piemontezii sunt la doar 6 lungimi de rivala pe care au învins-o, recent, pe Meazza.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: "Asta e tripla mea ideală"
Liga 1 • 2 mart., 20:14
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: „Asta e tripla mea ideală”. Ce îşi doreşte oficialul FCSB
Inter - Atletico Madrid 1-0 și PSV - Borussia Dortmund 1-1
Liga Campionilor • 20 feb., 23:55
Inter – Atletico Madrid 1-0 și PSV – Borussia Dortmund 1-1. Istvan Kovacs a arbitrat duelul „de foc” de la Milano
Liga Campionilor • 20 feb., 23:14
Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit înainte de Inter – Atletico Madrid! Reacţia de milioane a portarului