Închide meniul

Cristi Chivu, la Inter? Răspunsul radical dat de Dan Petrescu

Dan Roșu Publicat: 3 aprilie 2023, 8:44

  • Cristi Chivu e antrenor la Inter Primavera
  • Chivu a reușit tripla istorică cu Inter, în 2010

Cristi Chivu poate ajunge la prima echipă a lui Inter. Gazzetta dello Sport a anunțat că are șanse reale de a-l înlocui pe Simone Inzaghi la echipa cu care a câștigat tripla în 2010, cel mai bun an din istoria echipei de pe Meazza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a fost întrebat dacă îl vede pe fostul căpital al naționalei la prima echipă a lui Inter, iar ”Bursucul” a avut un sfat pentru Chivu: să nu ardă etapele de antrenor. Cristi se ocupă acum de Inter Primavera.

Cristi Chivu, la Inter? Răspunsul radical dat de Dan Petrescu

”Da, de ce nu? Dar nu direct. Dacă are șansa asta, ar trebui să profite de ea, chiar dacă nu are experiența necesară. Chiar dacă a fost un mare jucător, ca antrenor îți trebuie experiență ca să ajungi la un club ca Inter Milano”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă

Cristi Chivu este în prezent antrenor la Inter Primavera. Echipa antrenorului român ocupă locul 10 în clasamentul U19 al Italiei, cu 33 de puncte, acumulate după 25 de runde.

Soarta lui Simone Inzaghi depinde de următoarele 270 de minute de fotbal, susține sursa citată mai sus. Pentru Inter, urmează turul din Cupa Italiei cu Juventus, la Torino, și alte două deplasări, pe terenul Salernitanei și al Benficăi, ultima în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Reclamă

Asta după ce Inter a ajuns să tremure serios pentru locul de Champions League. Nerazzurrii sunt pe 4, cu 50 de puncte, la fel ca Roma lui Mourinho, care e pe cinci, și la doar două puncte în fața Atalantei. Juventus a redevenit și ea o sperietoare după perioada bună prin care trec bianconerii. Chiar și fără cele 15 puncte, piemontezii sunt la doar 6 lungimi de rivala pe care au învins-o, recent, pe Meazza.

Inter îl vrea pe Roberto de Zerbi

„Rivalul” lui Cristi Chivu pentru postul de antrenor ar fi şi Walter Zenga, aşa cum anunţă sursa citată mai sus. Tehnicianul italian este liber de contract, după despărţirea de Cagliari, în vara lui 2020.

În vederea sezonului viitor, Inter îl vrea pe bancă pe Roberto de Zerbi, actualul antrenor de la Brighton. Alte variante mai sunt şi Antonio Conte, care recent s-a despărţit de Tottenham, sau Thiago Motta, care a rămas liber după despărţirea de Bologna.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Diego Simeone este pe lista lui Inter, însă salariul acestuia, de 22 de milioane de euro la Atletico Madrid, ar reprezenta o problemă pentru oficialii italieni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 martie
Antena Sport Update • 12 mart., 16:29
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 12 martie 2024