Închide meniul

Cristi Chivu, aproape de lovitura carierei! Echipa din Serie A care i-a făcut ofertă fostului antrenor de la Inter Primavera

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2024, 9:28

Reclamă
Cristi Chivu, aproape de lovitura carierei! Echipa din Serie A care i-a făcut ofertă fostului antrenor de la Inter Primavera

Cristi Chivu, aproape de lovitura carierei

Cristian Chivu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Cristi Chivu e aproape de lovitura carierei de antrenor. Ajuns la 43 de ani, fostul internaţional român are o ofertă extrem de tentantă din partea unei echipe din Serie A, campionat în care Chivu a strălucit ca jucător la Roma şi Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chivu a ales să se despartă de Inter Primavera după ce a ratat campionatul. Cristi a urmat astfel sfatul lui Mircea Lucescu de a face trecerea de la juniori la seniori, după ce a învăţat meserie la Inter.

Cristi Chivu, aproape de lovitura carierei

Chivu e pregătit de o nouă provocare şi aceasta a venit deja. Conform digisport.ro, fostul câştigator al Ligii Campionilor e dorit pe banca lui Cagliari, echipă ce s-a salvat de la retrogradare la capătul stagiunii recent încheiate.

Sarzii s-au despărţit de Claudio Ranieri, antrenor care a ales să se retragă, la 72 de ani. Chivu e alesul lui Cagliari, primele contacte existând deja. După cele câteva zile de vacanţă pe care Chivu a anunţat că le va lua, vor începe şi negocierile dintre cele două părţi.

După tripla istorică de sub comanda lui Jose Mourinho, Chivu a ajuns, în 2018, la echipele de junior de pe Meazza, conducând, pe rând trupele U14, U17, U18 şi U19.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter. Din păcate pentru antrenorul de 43 de ani, decizia a venit după un eşec care a dus la un sezon fără trofee pentru echipa U19 a campioanei Italiei.

„Sfârşitul unui ciclu? Am început cu U14 şi 10 dintre ei sunt încă aici. Aş putea spune că da, călătoria mea cu echipele de juniori ale lui Inter să opreşte aici. Vreau să le mulţumesc tuturor, celor care mi-au dat şansa să fac asta, grupurilor fantastice din 2003, 2004 şi 2005.

Mergem mai departe. Ce urmează? Nu ştiu încă. Voi avea nevoie de câteva zile de odihnă. Au fost şase ani fantastici, am dat totul, cu inima şi cu cunoştinţele mele. Am învăţat atât de multe lucruri de la aceşti băieţi”, a spus Chivu, citat de fcinter1908.it.

Reclamă

De-a lungul ultimilor ani, Chivu a mai fost ofertat şi de echipe din Liga 1, precum Petrolul, Universitatea Craiova sau Dinamo. Totuşi, acesta a decis să refuze toate propunerile şi să rămână la Inter Primavera.

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și