Închide meniul

Cu ce echipă s-ar fi înţeles Antonio Conte! Anunţul de ultim moment făcut în Italia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 ianuarie 2024, 12:00 / Actualizat: 31 ianuarie 2024, 19:23

Cu ce echipă s-ar fi înţeles Antonio Conte! Anunţul de ultim moment făcut în Italia

Cu ce echipă s-a înţeles Antonio Conte

Antonio Conte, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat cu ce echipă s-ar fi înţeles Antonio Conte. În presa din Italia a fost făcut un anunţ de ultim moment, fiind dezvăluit faptul că antrenorul italian o va prelua pe AC Milan, la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Conte este liber de contract de aproape un an, mai exact din martie 2023. La momentul respectiv, italian se despărţea de Tottenham.

Cu ce echipă s-ar fi înţeles Antonio Conte

Italienii de la TeleLombardia, televiziune milaneză, au anunţat că Antonio Conte va mai „sta pe bară” până la finalul sezonului. Italianul îş pregăteşte revenirea şi s-a înţeles cu oficialii de la AC Milan, pentru preluarea echipei.

Tehnicianul de 54 de ani are nu mai puţin de patru titluri în Serie A, trei cucerite alături de Juventus, şi unul cucerit alături de Inter, marea rivală a celor de la AC Milan.

Antonio Conte ar urma să-i ia locul lui Stefano Pioli la AC Milan. Pioli îi antrenează pe „diavoli” din octombrie 2019, reuşind să câştige titlul în 2022. În actuala stagiune, AC Milan ocupă locul trei în Serie A, la şapte puncte distanţă de liderul Juventus.

Reclamă

De asemenea, „diavolii” au fost eliminaţi şi din Cupa Italiei, de către Atalanta. AC Milan este calificată însă în play-off-ul pentru optimile Europa League, acolo unde urmează să o înfrunte pe Rennes, luna viitoare.

Antonio Conte ar urma să antreneze pentru a şaptea oară în Italia. Acesta le-a mai pregătit şi pe Arezzo, Atalanta, Siena, Juventus şi Inter, şi de asemenea a fost şi selecţionerul Italiei, în perioada 2014 – 2016.

Ce sumă a încasat Antonio Conte, după ce a fost demis de Tottenham

Au apărut detalii despre suma uriaşă pe care Tottenham le-a plătit-o antrenorilor pe care i-a demis, în ultimul deceniu. Conducătorii clubului londonez au plătit o „avere” după ce i-a dat afară pe Andre Villas-Boas, Mauricio Pochettino, Jose Mourinho, Nuno Espirito Santo şi Antonio Conte.

Reclamă 4 / 0/3

Antonio Conte este ultimul pe lista tehnicienilor cărora le-a fost reziliat contractul. Spurs a renunţat la italianul care, de pe banca lui Juventus, a cucerit trei titluri în Serie A. Conte a rezistat 16 luni la echipa care ocupă locul 4 în Premier League.

Pentru a accepta rezilierea contractului, Antonio Conte a primit nu mai puţin de 4.5 milioane de euro. Spaniolii de la mundodeportivo.com au făcut calculul şi anunţă că Tottenham a achitat, în ultimul deceniu, 62.5 milioane de euro în conturile celor cinci antrenori pe care i-a dat afară. Jose Mourinho a încasat cel mai mult, peste 22 de milioane de euro.

Antonio Conte antrena echipa Tottenham de 16 luni. După un meci cu Southampton, Conte i-a criticat dur pe jucătorii echipei Tottenham, acuzându-i de egoism, şi a atacat şi proprietarii clubului: “Povestea clubului este aceasta – este acest proprietar de 20 de ani şi echipa nu a câştigat nimic. De ce?”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și