Închide meniul
Foto

Cum a reacţionat iubita lui Radu Drăguşin, când a văzut golul superb marcat de român. Fundaşul lui Genoa i-a dedicat reuşita!

Reclamă

Publicat: 11 noiembrie 2023, 11:37

Cum a reacţionat iubita lui Radu Drăguşin, când a văzut golul superb marcat de român. Fundaşul lui Genoa i-a dedicat reuşita!

Cum a reacţionat iubita lui Radu Drăguşin, când a văzut golul superb marcat de român

Ioana Stan este iubita lui Radu Drăguşin / Colaj Instagram/Profimediaimages

S-a aflat cum a reacţionat iubita lui Radu Drăguşin, când a văzut golul superb marcat de fundaşul român în meciul Genoa – Verona, scor 1-0, din etapa a 12-a din Serie A. Ioana Stan a avut o postare pe Insta Story, imediat după reuşita spectaculoasă a celui mai în formă tricolor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monitorizat de granzii Europei, Drăguşin a punctat superb pentru „grifoni” în minutul 44, cu un voleu de excepție. Nu i-a dat nicio şansă portarului advers şi a semnat primul gol stagional.

Cum a reacţionat Ioana Stan, iubita lui Radu Drăguşin, după golul superb din Genoa – Verona 1-0

Ioana Stan a fost prezentă pe stadion la ultimul meci al lui Genoa (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), dar acum a văzut disputa la TV. S-a bucurat la maximum pe reţelele sociale. A postat imaginile cu golul lui Drăguşin, i-a dat ‘tag’ fundaşului de la Genoa şi a folosit două emoji: unul care înfăţişează o minge şi unul cu o inimă roşie.

La finalul partidei, Radu Drăguşin a distribuit postarea Ioanei şi a folosit şi el o inimă roşie. Mai mult, în interviul de după meci, a ţinut să îi dedice victoria iubitei şi întregii familii.

Reclamă

Simt o emoţie incredibilă pentru golul marcat. Am muncit din greu pentru acest moment şi vreau să-l dedic familiei şi iubitei mele. Sunt fericit pentru cele trei puncte câştigate.

Sunt încă tânăr şi ştiu că sunt doar la începutul carierei mele. La Juventus, am crescut mult şi am fost norocos să învăţ de la campioni precum Bonucci şi Chiellini. Dar trebuie să acumulez şi eu experienţă pentru a mă înfrunta cu diferite situaţii. Visul meu este să mă dezvolt mai mult şi mai mult. Traversez un moment de încredere dar nu trebuie să mă las purtat de asta, trebuie doar să continui să muncesc”, a declarat Radu Drăguşin, conform calciomercato.com.

Mama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului său

Mama lui Radu Drăguşin a făcut anunţ despre viitorul fiului său. Svetlana Drăguşin a oferit un interviu în exclusivitate pentru AntenaSport şi a anunţat care este transferul la care visează fundaşul de 21 de ani din naţionala României.

Reclamă 4 / 0/3

Şefii lui Genoa i-au fixat preţul fundaşului central. Cer 30 de milioane de euro, iar în cursa pentru semnătura lui Drăguşin s-a alăturat Newcastle. AC Milan şi Barcelona şi-au mai manifestat interesul de a-l transfera.

Svetlana Drăguşin a dezvăluit că fiul ei îşi poate îndeplini astfel marele obiectiv, acela de a juca în Premier League.

(Reporter: Unde visaţi să ajungă Radu?) Eu îmi doresc pentru el să ajungă unde şi-a propus… şi el îşi doreşte foarte tare să ajungă în Anglia. Acesta este visul lui de mic„, a declarat Svetlana Drăguşin, în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
Vezi toate știrile
Citește și