Închide meniul

Daniel Boloca, primul gol în tricoul lui Sassuolo! Mijlocașul a avut o execuție de senzație și e într-o formă mare, în Serie A

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2023, 16:55

Daniel Boloca, primul gol în tricoul lui Sassuolo! Mijlocașul a avut o execuție de senzație și e într-o formă mare, în Serie A

Daniel Boloca, primul gol în tricoul lui Sassuolo

Daniel Boloca / Profimedia

Daniel Boloca a reușit primul gol în tricoul lui Sassuolo! Mijlocașul român a restabilit egalitatea în duelul cu Bologna, înainte de pauza partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 24 de ani a avut nevoie de 10 meciuri în tricoul formației din Serie A pentru a reuși să fie decisiv. Primul gol al acestuia a venit în partida din etapa a 10-a a sezonului din primul eșalon al fotbalului italian.

Daniel Boloca, primul gol în tricoul lui Sassuolo! Cum a marcat românul de 24 de ani

În minutul 44 al duelului dintre Sassuolo și Bologna, la scorul de 1-0 în favoarea oaspeților, Daniel Boloca a restabilit egalitatea cu o reușită de senzație.

Românul a primit, de la un coechipier, balonul în afara careului, iar, după preluare, a trimis un șut senzațional în poarta apărată de Skorupski. Astfel, scorul pauzei a fost de 1-1.

(VEZI AICI GOLUL MARCAT DE DANIEL BOLOCA, ÎN SASSUOLO – BOLOGNA).

Reclamă

Daniel Boloca a ajuns la formația din Serie A în perioada de mercato din această vară, de la cei de la Frosinone, în schimbul sumei de 10 milioane de euro.

Înainte de partida cu Bologna, românul adunase 9 meciuri pentru noua sa echipă, în care nu a reușit să marcheze vreun gol sau să ofere o pasă decisivă.Totuși, acesta a avut prestații solide în majoritatea meciurilor jucate de cei de la Sassuolo, de la startul noului sezon.

În cariera sa a mai jucat pentru: Echipa de juniori de la Juventus, Chieri, Slovan Liberec, Tatran, Romanese, Pro Sesto, Francavilla, Fossano și Frosinone.

Reclamă 4 / 0/3

Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”

Cota lui Daniel Boloca a avut o creștere uriașă în ultimele luni. Mijlocașul care este la mare căutare în Serie A ajuns al doilea cel mai bine cotat jucător român al momentului, după Radu Drăgușin.
Boloca a ajuns la o cotă de 8 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de. Asta în condițiile în care în luna iulie, el era cotat la 3.5 milioane de euro.

Această creștere bruscă i-a adus și locul doi în topul celor mai bine cotați români în activitate. Lider la acest capitol este Radu Drăgușin, cu 10 milioane de euro. Boloca depășește nume importante precum Nicolae Stanciu, Ianis Hagi sau Florinel Coman, vedeta celor de la FCSB.

Mijlocașul român a jucat 9 meciuri în acest sezon pentru Sassuolo, ieșind în evidență în victorii de răsunet, cu cei de la Juventus și Inter. Evoluțiile bune l-au adus în atenția staffului selecționatei italiene. Lazio este echipa care îl dorește pe mijlocașul de 24 de ani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
Vezi toate știrile
Citește și