Închide meniul

Debut perfect pentru Rareş Burnete în Serie A! Atacantul român a pasat decisiv în Lecce – Lazio 2-1

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2023, 9:16

Debut perfect pentru Rareş Burnete în Serie A! Atacantul român a pasat decisiv în Lecce – Lazio 2-1

Debut perfect pentru Rareş Burnete în Serie A

Rareş Burnete, într-un meci la Lecce/ Profimedia

Debut perfect pentru Rareş Burnete în Serie A. Atacantul român de 19 ani a pasat decisiv la un gol al echipei sale, Lecce, din victoria cu Lazio, din prima rundă a noului sezon din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Burnete a fost promovat la prima echipă a celor de la Lecce în această vară, după ce timp de trei sezoane a fost înregistrat la formaţia sub 23 de ani a clubului italian.

Debut perfect pentru Rareş Burnete în Serie A

Rareş Burnete a început ca rezervă duelul cu Lazio. Atacantul român de 19 ani a fost trimis în teren în minutul 83, în locul lui Gonzalez.

În momentul în care Burnete a intrat pe teren, Lecce era condusă de Lazio cu 1-0, după golul marcat de Ciro Immobile în minutul 26.

Ulterior, în minutul 85, Almqvist a reuşit să egaleze, iar la două minute distanţă, din pasa lui Rareş Burnete, Di Francesco a dat lovitura şi i-a adus toate cele trei puncte lui Lecce, în duelul cu Lazio.

Reclamă

Rareş Burnete a fost crescut la Colţea, ulterior transferându-se la Braşov în 2020. În acelaşi ani, atacantul român născut în Sighişoara a fost transferat de Lecce, evoluând la formaţia de tineret a italienilor până în această vară.

La Lecce U23, Burnete a mai fost coleg cu alţi trei români, anume Alexandru Borbei, Răzvan Paşcalău şi Cătălin Vulturar.

În această vară, Rareş Burnete a fost selecţionat de Daniel Pancu şi pe lista preliminară a stranierilor, pentru duelul României U21 cu Albania U21, din luna septembrie.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a vrut să transfere un jucător de la Lecce

FCSB a vrut să transfere un portar român care joacă în Italia. Este vorba despre Alexandru Borbei, goalkeeper în vârstă de 20 de ani, care evoluează pentru echipa de tineret a celor de la Lecce, echipă campioană în Italia la nivel U19.

Conform gsp.ro, FCSB vrea să-l transfere pe Alexandru Borbei. Portarul este titularul celor de la Lecce Primavera, echipă la care este coechipier cu alți trei jucători români, Răzvan Pășcălău, Cătălin Vulturar și Rareș Burnete.

Echipa celor patru români a devenit campioană în Italia, la categoria U19, după o finală câștigată cu scorul de 1-0 în fața celor de la Fiorentina.

Alexandru Borbei evoluează la Lecce din 2020, atunci când italienii plăteau în schimbul său suma de 200.000 de euro celor de la Poli Timișoara.

Portarul celor de la Lecce Primavera a bifat prezențe la toate echipele naționale de juniori ale României, și poate fi o variantă pentru FCSB pentru regula U21, regulă împotriva căreia s-a revoltat Gigi Becali de curând.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și