Închide meniul

Decizia luată de federaţia italiană, după ce al patrulea jucător al naţionalei a fost audiat în ancheta pariurilor ilegale

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 noiembrie 2023, 13:25

Decizia luată de federaţia italiană, după ce al patrulea jucător al naţionalei a fost audiat în ancheta pariurilor ilegale

Decizia luată de federaţia italiană, după ce al patrulea jucător al naţionalei a fost audiat în ancheta pariurilor ilegale

Alessandro Florenzi (dreapta), la un meci al naţionalei Italiei / Profimedia

S-a aflat decizia luată de federaţia italiană, după ce al patrulea jucător al naţionalei a fost audiat în ancheta pariurilor ilegale. Este vorba despre Alessandro Florenzi, fundaşul celor de la AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federaţia Italiană de Fotbal nu a deschis o procedură împotriva fundaşului echipei AC Milan, Alessandro Florenzi, care a fost audiat joi în cadrul anchetei privind platformele ilegale de pariuri sportive.

Decizia luată de federaţia italiană, după ce al patrulea jucător al naţionalei a fost audiat în ancheta pariurilor ilegale

„Nu există nicio procedură în curs de desfăşurare din partea noastră, deoarece pentru moment nu există informaţii sau probe privind pariuri pe meciuri de fotbal”, a precizat pentru AFP Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC), potrivit news.ro.

Alessandro Florenzi, în vârstă de 32 de ani, a fost audiat timp de puţin peste o oră de către procurorul din Torino.

Potrivit presei italiene, cazul său este similar cu cel al lui Nicolo Zaniolo, care a recunoscut că a folosit platformele ilegale pentru poker şi blackjack, nu pentru pariuri sportive.

Reclamă

Alessandro Florenzi, care a fost legitimat la PSG în 2020-21, a făcut parte din echipa Italiei care a câştigat Campionatul European în 2021. El a fost selecţionat de 49 de ori, cel mai recent în iunie 2022.

În total, patru jucători sunt implicaţi în cazul platformelor ilegale. În timp ce Zaniolo şi Florenzi nu au fost sancţionaţi de FIGC, Sandro Tonali (Newcastle) şi Nicolo Fagioli (Juventus) au fost suspendaţi pentru zece, respectiv şapte luni.

Tonali a primit cea mai grea sancţiune, deoarece a recunoscut că a pariat pe meciurile în care erau implicate fostele sale echipe, Brescia şi AC Milan, în timp ce evolua pentru acestea.

Reclamă 4 / 0/3

Juventus i-a prelungit contractul lui Nicolo Fagioli, suspendat pentru pariuri!

Internaţionalul italian Nicolo Fagioli şi-a prelungit marţi contractul cu Juventus, în timp ce ispăşeşte o suspendare de şapte luni pentru pariuri sportive.

„Juventus are plăcerea de a anunţa că contractul lui Nicolo Fagioli a fost reînnoit până la 30 iunie 2028”, a anunţat clubul din Serie A într-un comunicat citat de news.ro.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, una dintre marile speranţe ale fotbalului italian, ar urma să câştige 1,5 milioane de euro pe sezon, potrivit presei italiene.

Teoretic, Fagioli poate juca din nou de acum până la finalul sezonului, meciul din etapa a 38-a şi ultima a campionatului fiind programat pe 26 mai, la o săptămână după ce expiră suspendarea sa.

Italianul a fost suspendat de Federaţia Italiană de Fotbal în octombrie pentru pariuri la meciuri, dar niciodată la cele ale lui Juventus sau Cremonese, unde a fost împrumutat un sezon. Sentinţa iniţială de 12 luni a fost redusă la şapte, deoarece jucătorul a cooperat cu anchetatorii şi a acceptat să urmeze un program de tratament pentru combaterea dependenţei de jocurile de noroc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și