Închide meniul

Juventus i-a prelungit contractul lui Nicolo Fagioli, suspendat pentru pariuri! Salariul jucătorului şi durata contractului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 noiembrie 2023, 23:50

Juventus i-a prelungit contractul lui Nicolo Fagioli, suspendat pentru pariuri! Salariul jucătorului şi durata contractului

Juventus i-a prelungit contractul lui Nicolo Fagioli

Nicolo Fagioli în timpul unui meci / Profimedia Images

Internaţionalul italian Nicolo Fagioli şi-a prelungit marţi contractul cu Juventus, în timp ce ispăşeşte o suspendare de şapte luni pentru pariuri sportive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Juventus are plăcerea de a anunţa că contractul lui Nicolo Fagioli a fost reînnoit până la 30 iunie 2028”, a anunţat clubul din Serie A într-un comunicat citat de news.ro.

Juventus i-a prelungit contractul lui Nicolo Fagioli, suspendat pentru pariuri!

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, una dintre marile speranţe ale fotbalului italian, ar urma să câştige 1,5 milioane de euro pe sezon, potrivit presei italiene.

Teoretic, Fagioli poate juca din nou de acum până la finalul sezonului, meciul din etapa a 38-a şi ultima a campionatului fiind programat pe 26 mai, la o săptămână după ce expiră suspendarea sa.

Italianul a fost suspendat de Federaţia Italiană de Fotbal în octombrie pentru pariuri la meciuri, dar niciodată la cele ale lui Juventus sau Cremonese, unde a fost împrumutat un sezon. Sentinţa iniţială de 12 luni a fost redusă la şapte, deoarece jucătorul a cooperat cu anchetatorii şi a acceptat să urmeze un program de tratament pentru combaterea dependenţei de jocurile de noroc.

Reclamă

Nicolo Fagioli şi-a aflat pedeapsa în scandalul pariurilor ilegale!

Nicolo Fagioli şi-a aflat pedeapsa în scandalul pariurilor ilegale! Mijlocaşul lui Juventus se află în centrul unui scandal uriaş în Italia, mai mulţi jucători importanţi fiind prinşi că au pariat pe platforme ilegale.

Fagioli, mijlocaşul lui Juve, a fost primul fotbalist prins şi deja şi-a aflat pedeapsa. Potrivit presei din Italia, Fagioli a primit o suspendare de 7 luni.

Fagioli va primi şi o amendă de 12.500 de euro. Pedeapsa putea fi mult mai dură pentru mijlocaşul italian, dar acesta a colaborat cu autorităţile italiene şi a promis că se va vindeca de dependenţa de pariuri.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă Nicolo Fagioli, Nicolo Zanioli şi Sandro Tonali sunt alţi jucători anchetaţi oficial în acest caz. Cei doi au fost „săltaţi” de autorităţi chiar în timp ce se aflau în cantonamentul naţionalei Italiei.

În cazul lui Fagioli, lucrurile sunt cele mai grave. Presa din Italia a scris că mijlocaşul lui Juventus a pariat sume uriaşe, chiar şi pe meciuri din Serie A, având acum datorii de peste un milion de euro.

Leonardo Bonucci, implicat în scandalul pariurilor din Italia!

Leonardo Bonucci ar fi implicat în scandalul pariurilor din Italia. Fostul fundaş al lui Juventus, ajuns între timp la Union Berlin, este şi el în vizorul anchetatorilor.

Potrivit gazzetta.it, Leonardo Bonucci riscă să fie suspendat şi el. Primul nume important care a apărut în acest scandal a fost cel al lui Nicolo Fagioli. Ulterior, Sandro Tonali şi Nicolo Zaniolo au fost luaţi la întrebări de procurori chiar în cantonamentul Italiei. Cei doi nu au mai jucat apoi pentru Squadra Azzurra în meciul cu Malta, fiind lăsaţi să revină la cluburile lor.

Anchetatorii care i-au confiscat telefonul lui Fagioli au descoperit că acesta a avut mai multe conversaţii cu Bonucci despre pariuri, ceea ce înseamnă că veteranul ştia de activităţile sale ilegale. Tocmai din acest motiv, pentru că nu l-a denunţat pe Fagioli, Bonucci riscă o amendă de 15.000 de euro şi 6 luni de suspendare.

Mai mult, sursa mai sus menţionată susţine că Fagioli a purtat conversaţii asemănătoare şi cu un membru din staff-ul lui Allegri, lucru care poate duce la sancţiuni şi pentru clubul din Torino, dacă se va dovedi că mai multe persoane de la Juventus ştiau de activităţile lui Fagioli.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și