Închide meniul

Dennis Man, debut fabulos în actualul sezon de Serie A! A marcat magnific cu Milan și a ajuns la două goluri în două meciuri!

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2024, 19:46

Reclamă
Dennis Man, debut fabulos în actualul sezon de Serie A! A marcat magnific cu Milan și a ajuns la două goluri în două meciuri!

Dennis Man, debut fabulos în Serie A!

Profimedia

Dennis Man are parte de un debut fabulos în actualul sezon de Serie A! Românul face spectacol în peninsulă și a ajuns la 2 goluri marcate în primele 2 meciuri ale noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a reușit primul gol al sezonului încă din partida cu Fiorentina, din prima etapă a Serie A. Românul a punctat atunci în minutul 22, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Dennis Man, debut fabulos în actualul sezon de Serie A!

În etapa a 2-a, cu AC Milan, românul a dat lovitura încă din minutul 2 al partidei. Man a primit o minge excelentă în fața porții și l-a învins pe Maignan cu un șut puternic, din câțiva metri.

Astfel, Dennis Man a ajuns la 2 goluri marcate în Serie A și se află, la egalitate cu mai mulți jucători, pe primul loc în topul marcatorilor. Totuși, acesta va fi, cel mai probabil, depășit de alți adversari, în următoarele partide, având în vedere că etapa a 2-a din Serie A nu s-a încheiat.

În momentul de față, Dennis Man este cotat la 10 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Românul a promovat în Serie A cu Parma la capătul sezonului trecut de Serie B, care s-a văzut live în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă

Dennis Man are cel mai mare salariu de la Parma

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma. Internaţionalul român a semnat noua înţelegere, valabilă până în 2027. Acesta a devenit cel mai bine plătit jucător din lotul „cruciaţilor”.

Dennis Man a ales să continue la Parma, după evoluţiile extrem de bune de la EURO 2024. Acesta a fost pe „radarul” mai multor echipe, printre care şi Borussia Dortmund.

Parma a anunţat oficial faptul că Dennis Man şi-a prelungit contractul. „Cruciaţii” au postat o fotografie cu internaţionalul român la care au adăugat un mesaj scurt: „Man 2027”, au notat italienii, pe conturile oficiale ale clubului.

Reclamă

Dennis Man va fi plătit „regeşte” la Parma. Acesta va deveni cel mai bine plătit jucător din lotul lui Fabio Pecchia, urmând să încaseze 2,2 milioane de euro pe an, sumă la care include şi bonusurile de performanţă.

Acesta este cel mai mare salariu oferit de oficialii de la Parma, în ultimii zece ani. Nici măcar Gianluigi Buffon, atunci când a revenit la Parma în 2021, de la Juventus, nu a avut un salariu de 2,2 milioane de euro, atât cât câştigă Dennis Man.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:09

VIDEOBenfica – Estrela LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao

21:59

„Dumnezeule!” Fanii au înnebunit după ce Dennis Man a marcat un gol magic în Parma – AC Milan 2-1: „Să se uite Liverpool la el!”

21:28

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după ce au făcut spectacol în Parma – AC Milan 2-1! Verdictul specialiștilor

21:24

Parma – AC Milan 2-1! Dennis Man și Cancellieri i-au adus victoria lui Pecchia! Mihăilă, ratări uriașe

21:22

Sepsi – Unirea Slobozia 0-1! Nou-promovata lui Adi Mihalcea a dat lovitura pe terenul covăsnenilor

21:20

LIVE VIDEOAEK – Lamia 0-1 e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au deschis scorul prin golul superb al lui Furtado

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 4 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 5 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 6 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport
Citește și