Închide meniul

Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 septembrie 2024, 10:56

Reclamă
Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni

Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor

Dennis Man, alături de Valentin Mihăilă/ Profimedia

Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Un cunoscut jurnalist din Italia a anunţat că Borussia Dortmund îl monitorizează pe internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man trece prin cea mai bună perioadă a carierei. Desemnat în luna august cel mai bun fotbalist din Serie A, Dennis Man poate prinde transferul vieţii.

Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor

Astfel, Nicolo Shira a anunţat că Man este monitorizat de Borussia Dortmund, finalista din acest an a Ligii Campionilor. Şi în trecut au apărut informaţii conform cărora Dennis Man este pe radarul celor de la Dortmund. Dennis Man este cotat la 10 milioane de euro de site-ul Transfermarkt. Dennis Man a avut evoluţii bune şi la naţionala României. În Kosovo, Man a fost desemnat jucătorul meciului după ce a reuşit un gol şi a dat şi a obţinut un penalty. Borussia Dortmund este finalista din acest an a Ligii Campionilor.

Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A

Dennis Man a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A. Internaţionalul român de 26 de ani are un început fantastic de sezon, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională

Reclamă
Reclamă

Pentru prestaţiile sale foarte bune din debutul sezonului din Serie A, internaţionalul român a fost desemnat jucătorul lunii august de către Asociaţia Fotbaliştilor din Italia:

„Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători din ultima ediție a Serie B , de neprins pentru orice apărare și capabil să marcheze 11 goluri în 32 de apariții. Mai mult, în iunie a făcut un Campionat European foarte bun cu România, unde a dat două pase decisive în meciul de debut cu Ucraina.

Așadar, deși aproape că își făcea debutul în Serie A, după o jumătate de sezon în 2021, existau destule așteptări despre el și despre ce putea face.

Reclamă

O așteptare la care Man a răspuns: în august a fost unul dintre cei mai interesanți jucători de urmărit și, pentru fundașii laterali, unul dintre cel mai greu de strâns, așa cum au demonstrat cele 2 goluri în 3 meciuri și fotbalistul a primit premiul de jucătorul lunii august , primul pentru el.

Datorită talentului său, desigur, dar și contextului pe care Fabio Pecchia l-a construit în jurul lui. Parma a început foarte bine, capabilă să remizeze cu Fiorentina, să conducă lung meciul acasă la Napoli și, mai ales, să învingă Milan pe Tardini. Parma este o echipă compactă, care se apără cu ordine și intensitate și apoi atacă în teren deschis, situație în care Man excelează”, a anunţat Asociaţia Fotbaliştilor din Italia.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:23

Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României

13:08

Lovitură dată de Jannik Sinner după câştigarea US Open. Aduce în echipă un om din fostul staff al lui Djokovic

13:01

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu cred că poate să joace!”

11:45

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid

11:22

Pariul lui Gigi Becali a plecat de la FCSB. Jucătorul, prezentat ca un star de noua echipă: „Unul dintre cei mai talentaţi”

10:10

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Panathinaikos, meci ce va fi duminică, de la 20:30, exclusiv în AntenaPLAY

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și