Închide meniul

Detaliile din spatele transferului lui Valentin Mihăilă la Sampdoria. Ce condiţii pune Parma pentru ca românul să evolueze din nou în Serie A

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2022, 17:33

Detaliile din spatele transferului lui Valentin Mihăilă la Sampdoria. Ce condiţii pune Parma pentru ca românul să evolueze din nou în Serie A

Valentin Mihăilă se pregătește de revenirea la Parma, înainte de preliminariile EURO 2024

Valentin Mihăilă, la Parma/ Profimedia

Valentin Mihăilă se poate transfera de la Parma la Sampdoria, echipă ce evoluează în Serie A. Mutarea este una dificil de realizat, deoarece clubul de care aparţine mijlocaşul român pune anumite condiţii pentru ca transferul sa să se concretizeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă evoluează la Parma din 2018, când era transferat de la Universitatea Craiova. Sezonul trecut, românul a fost împrumutat la Atalanta, formaţie care se luptă pentru locurile de Champions League din Serie A. La echipa din Bergamo, mojlocaşul nu a primit prea multe şanse şi a revenit la clubul său.

Ce condiţii pune Parma, pentru ca Valentin Mihăilă să se transfere la Sampdoria

Parma nu este dispusă să-l cedeze sub formă de împrumut pe Valentin Mihăilă la Sampdoria, anunţă jurnaliştii italieni de la sampnews24.com. Echipa din Serie B ar fi de acord să-l cedeze definitiv pe român, sau tototdată, ar accepta şi varianta unui împrumut, dar cu opţiune definită de transfer la finele sezonului 2023.

Conform aceleiaşi surse citate mai sus, oficialii celor două formaţii vor avea o întâlnire săptămâna viitoare, pentru a discuta transferul lui Valentin Mihăilă, de la Parma, la Sampdoria. Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova este cotat la 5.8 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.co.uk.

Românul ar putea evolua din nou în Serie A. Acesta a mai făcut-o alături de Parma, în sezonul 2020-2021, stagiune în care italienii au retrogradat. De asemenea, Mihăilă a mai bifat minute în prima ligă din Italia şi în sezonul trecut, pentru Atalanta.

Reclamă

Sampdoria a încheiat sezonul trecut pe locul 15, la şase puncte distanţă de locurile retrogradabile. În acest sezon, italienii au debutat cu o înfrângere pe teren propriu, 0-2 cu Atalanta.

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după prestația de vis din Parma – Bari 2-2

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost lăudați de jurnalisții italieni după ce au marcat în Parma – Bari 2-2. Cei doi jucători români vor să facă sezonul carierei.

Man și Mihăilă au marcat golurile Parmei care au salvat o remiză cu Bari. Fostul jucător de la FCSB a punctat în minutul 3 după o acțiune individuală, în timp ce fostul atacant al Universității Craiova a înscris din lovitură liberă în prelungirile primei reprize.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii italieni le-au acordat celor doi români cele mai mari note dintre jucătorii „cruciaților”. Parma Live l-a notat pe Dennis Man cu 7+, iar Valentin Mihăilă a primit 7.

„Dacă vreo dimineață începe bine anul acesta, este cel mai probabil ca Dennis să se distreze și să ne încânte. Prima minge din campionat atinsă devine și primul său gol din Serie B, o acțiune de excepție încheiată cu un șut puternic la colțul lung. Își depășește adversarii, inventează, se distrează. Un nivel al jocului foarte ridicat”, au scris italienii, despre Dennis Man.

„A început puternic, asemenea lui Man în dreapta, însă a irosit prima oportunitate când a șutat în portarul advers din câțiva metri. Nu a fost însă afectat. Cu încăpățânare, a găsit, cu puțin noroc, golul la finalul primei reprize, cu o lovitură liberă prin care a exploatat o gaură în zidul lui Bari. A încercat să rupă ritmul și în a doua repriză, în special la început, însă a rămas treptat fără energie”, este recenzia primită și de Valentin Mihăilă.

Antrenorul Parmei, reverență în fața lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

Și antrenorul „cruciaților”, Fabio Pecchia, a avut doar cuvinte de laudă pentru Man și Mihăilă.

„Man trebuie să își recupereze forma fizică, dar acum are un ritm bun. Mihăilă a lucrat bine încă de la început. Man și Mihăilă au calitate, putere și capacitate de efort, muncesc mult, nu sunt surprins de comportamentul lor. Și Mihăilă a reușit să înscrie”, a declarat Pecchia conform ParmaLive.

Următorul meci al Parmei este programat pe 20 august, în deplasare la Perugia, în a doua etapă din Serie B.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și