Închide meniul

„Domnul Becali să negocieze!” Tatăl lui Valentin Mihăilă, anunţul momentului despre viitorul fiului său după EURO 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2024, 11:23

Reclamă
„Domnul Becali să negocieze! Tatăl lui Valentin Mihăilă, anunţul momentului despre viitorul fiului său după EURO 2024

Tatăl lui Valentin Mihăilă, anunţul momentului despre viitorul fiului său după EURO 2024

Valentin Mihăilă, în timpul meciului României de la EURO 2024 / Profimediaimages

Tatăl lui Valentin Mihăilă a făcut anunţul momentului despre viitorul fiului său. Marian Mihăilă a dezvăluit la ce echipă îşi doreşte să joace extrema stânga a naţionalei României. Atacantul intră în ultimul an de contract cu Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a fost cumpărat de italieni de la Universitatea Craiova, în 2020, pentru 9.1 milioane de euro. Sezonul trecut, internaţionalul român a ajutat-o pe Parma să obţină promovarea în Serie A. Mihăilă a reuşit 6 goluri şi 2 pase decisive în cele 32 de meciuri din campionat în care a jucat.

Tatăl lui Valentin Mihăilă, anunţul momentului despre viitorul fiului său

Tatăl jucătorului de 24 de ani îşi doreşte ca fiul său să rămână la Parma. I-a cerut lui Giovanni Becali să ajungă la un acord cu oficialii clubului de pe Ennio Tardini.

Mai are un an de contract cu Parma. Ce să vorbim? Domnul Becali, domnul Giovanni, el trebuie să se pună la masă și să negocieze, să vadă dacă se prelungește contractul.

Eu unul aș dori să continue în Serie A, în Italia. Parma este o echipă de tradiție. Nu am auzit de alte oferte ca să vorbesc. Oamenii ăștia chiar s-au comportat foarte bine cu Valentin și cu Dennis.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt iubiți amândoi, el și Man. Țin la ei cei de la Parma. Sunt apreciați. I-au ajutat când le-a fost mai greu”, a declarat Marian Mihăilă pentru digisport.ro.

Valentin Mihăilă a fost titular în meciul dintre România şi Belgia, de la EURO 2024. În prezent, are o cotă de piaţă de 2.8 milioane de euro.

Ce se întâmplă cu Dennis Man și Valentin Mihăilă. Anunţul italienilor

Italienii au anunțat că Giovanni Becali încă nu a fost de acord cu propunerea celor de la Parma, pentru prelungirea contractelor lui Dennis Man și al lui Valentin Mihăilă. Impresarul celor doi români așteaptă și evoluțiile acestora de la EURO 2024.

Reclamă

Parma ar fi vrut să rezolve situația lui Man și Mihăilă înainte de startul EURO 2024, însă există riscul ca amânarea să fi fost provocată tocmai pentru ca eventualele prestații bune ale jucătorilor să justifice cerințele lui Becali pentru clienții săi.

Dacă nu va exista o situație neprevăzută în următoarele ore, va trebui să mai așteptăm. Clubul știe că este o situație complicată și rămâne fermă pe poziție: propune ajustarea salariilor și contracte până în 2027. Ar fi o veste bună pentru antrenorul Fabio Pecchia, care ar începe noul proiect al Parmei cu Man și Mihăilă alături.

Totuși, Becali nu vrea să accepte propunerea. Deși dialogul a continuat, distanța dintre propunerile celor două părți rămâne mare. Avem impresia că această luptă s-ar putea prelungi după Campionatul European.

Jucătorii și cei din anturajul lor au spus de multe ori că vor să rămână la Parma și să joace în Serie A, dar orice se poate întâmpla, inclusiv varianta plecării există. Man și Mihăilă mai au un an de contract, există mai multe zvonuri despre oferte, însă nimic concret încă. Până acum, nicio ofertă convingătoare pentru Parma”, au anunțat italienii de la Parma Today.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:52

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

21:09

„Nu am rupt gura târgului” Victor Pițurcă, cu picioarele pe pământ înainte de România – Olanda! Mesaj direct pentru tricolori

20:53

„Nu va fi iubit” Marian Iancu, mesaj direct pentru Dan Șucu! Motivul pentru care niciun conducător nu va avea liniște în Giulești

20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și