Închide meniul

Echipa la care s-a autopropus Ionuț Radu! Unde vrea să evolueze în sezonul următor portarul român

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2024, 9:51

Reclamă
Echipa la care s-a autopropus Ionuț Radu! Unde vrea să evolueze în sezonul următor portarul român

Echipa la care s-a autopropus Ionuț Radu

Ionuţ Radu, în timpul unui meci la Bournemouth/ Profimedia

Echipa la care s-a autopropus Ionuț Radu este Genoa. Portarul român vrea să revină la formația Alberto Gilardino, urmând să intre în ultimul an de contract cu Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu a fost împrumutat în sezonul trecut la Bournemouth, formație din Premier League. Portarul român nu a bifat prea multe meciuri în campionatul englez, astfel că a ratat și prezența la EURO 2024.

Echipa la care s-a autopropus Ionuț Radu

Italienii anunță faptul că Ionuț Radu s-a autopropus la Genoa, formație la care a mai evoluat în trecut. Acesta a fost împrumutat de „grifoni” timp de un sezon și jumătate, între 2018 și iarna lui 2020.

Genoa este în căutarea unui portar, fiind aproape să se despartă de Josep Martinez, cel care este dorit chiar de Inter, formație cu care Ionuț Radu încă se mai află sub contract, până în vara viitoare.

Ionuț Radu nu ar fi primul nume pe lista celor de la Genoa. „Grifonii” mai monitorizează alți trei portari, în cazul în care se vor despărți de Josep Martinez. Dominik Kotarski, de la PAOK, Pietro Terracciano, de la Fiorentina și Stefano Turati, de la Sassuolo, sunt în vizorul oficialilor de la Genoa.

Reclamă
Reclamă

În sezonul trecut, Ionuț Radu a bifat doar cinci meciuri la Bournemouth, și doar două dintre ele în Premier League. La Genoa, în urmă cu patru ani, portarul român de 27 de ani a înregistrat 52 de meciuri.

Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis de Inter! Italienii au luat hotărârea finală

Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis de Inter! Oficialii campioanei din Serie A au luat hotărârea finală, în privința portarului român.

Astfel, după ce nu a reușit să se impună în Premier League, Ionuț Radu se va întoarce la Inter. Totuși, oficialii echipei din Italia nu îl vor păstra pe român.

Reclamă

Jurnaliștii din Italia au dezvăluit că Ionuț Radu va fi, din nou, împrumutat de campioana din Serie A. Acesta nu va intra astfel în planurile formației, nici în sezonul viitor.

”Inter se pregătește să primească înapoi patru jucători, care nu vor fi cumpărați de cluburile pentru care au evoluat în Europa.

Ei se întorc din împrumuturi, iar apoi urmează să li se le găsească un alt loc în vederea sezonului viitor: Lucien Agoume, Zinho Vanheusden, Joaquin Correa și Ionut Radu”, au notat cei de la AmalaTV.

Ajuns la 27 de ani, Ionuț Radu este cotat la suma de 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Până în momentul de față, Inter l-a mai împrumutat la: Avelino, Genoa, Parma, Cremonese, AJ Auxxerre și Bournemouth.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:11

LIVE VIDEOPanetolikos – AEK se joacă ACUM în AntenaPLAY! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie!

20:54

Panică pe teren, la CFR Cluj – Poli Iaşi. Medicii de pe ambulanţă, chemaţi de urgenţă! Kamara a văzut direct cartonaş roşu

20:10

CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv

20:06

VIDEOSporting – Casa Pia, meciul serii din Liga Portugal (22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)! Programul complet

20:03

Ferencvaros – Gloria Bistrița 32-28, în Liga Campionilor la handbal feminin! Al 3-lea eșec la rând pentru elevele lui Pera

19:40

Cristiano Ronaldo a marcat în Al Nassr – Al Orubah şi a stabilit un nou record uriaş. Cifrele ireale ale starului portughez

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și