Închide meniul

Empoli vrea să îl transfere definitiv pe Răzvan Marin! Românul este dorit şi de Claudio Ranieri la Cagliari

Alex Masgras Publicat: 24 iunie 2023, 16:49

Reclamă
Empoli vrea să îl transfere definitiv pe Răzvan Marin! Românul este dorit şi de Claudio Ranieri la Cagliari

Empoli vrea să îl transfere definitiv pe Răzvan Marin

Răzvan Marin, în AC Milan - Empoli / ProfiMedia

Empoli vrea să îl transfere definitiv pe Răzvan Marin. Echipa la care mijlocaşul român a evoluat sezonul trecut încearcă să îl transfere definitiv pe Marin în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a îl cumpăra, Empoli trebuie să achite suma de 7 milioane de euro, sumă considerată prea mare de către oficialii echipei. Cu toate acestea, echipa la care Răzvan Marin a evoluat sezonul trecut îşi va încerca din nou norocul şi va face o ofertă sub clauza de cumpărare, potrivit tuttomercatoweb.com.

Empoli vrea să îl transfere definitiv pe Răzvan Marin! Românul este dorit şi de Claudio Ranieri la Cagliari

Rămâne de văzut şi ce îşi va dori Răzvan Marin. Mijlocaşul român a impresionat sezonul trecut la Empoli, echipă la care s-a simţit foarte bine. În acelaşi timp, Claudio Ranieri, antrenorul care a readus-o pe Cagliari în Serie A, îl vrea pe Marin în echipa sa.

Pe lângă opţiunile Empoli şi Cagliari, Răzvan Marin mai este dorit şi de Bologna.

În sezonul trecut, în care a evoluat la Empoli sub formă de împrumut de la Cagliari, Răzvan Marin a evoluat în 34 de meciuri, reuşind să înscrie 2 goluri şi să ofere 4 pase de gol. Empoli a încheiat pe locul 14 sezonul în Serie A. În luna iunie, Răzvan Marin a lipsit de la naţionala României pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia, din cauza unei accidentări.

Reclamă

Potrivit transfermarkt.com, Răzvan Marin este cotat la 8 milioane de euro.

Reacția lui Claudio Ranieri, după ce a promovat-o pe Cagliari în Serie A

Reacția lui Claudio Ranieri, după ce a promovat alături de Cagliari în Serie A. Antrenorul italian a fost profund emoționat, după ce echipa sa s-a impus dramatic pe terenul celor de la Bari, pentru a obține astfel biletele pentru prima scenă a fotbalului italian.

Claudio Ranieri a declarat, la finalul meciului, că ar fi fost un mare eșec pentru el dacă nu ar fi reușit să o ducă pe Cagliari în Serie A, în acest sezon. Echipa tehnicianului italian revine în prima ligă din Italia, după doar un sezon petrecut în eșalonul inferior.

Reclamă 4 / 0/3

„Aveam dubii până să revin la Cagliari, deoarece nu știam dacă voi reuși. Să revin aici și să nu pot duce echipa în Serie A, ar fi fost un mare insucces pentru mine. Cagliari mi-a permis să zbor în cariera mea, în Europa și în Italia. Băieții din echipă au inimile atât de mari.

Avem foarte mulți oameni în spatele nostru care ne împing. Bari a fost o rivală extraordinară, și trebuie să dăm mâna cu ei. L-am felicitat pe Mignani pentru că echipa lui a jucat foarte bine. Ce o să mă fac când o să fiu mare? Un antrenor!”, a declarat Claudio Ranieri, la finalul partidei cu Bari, conform presei din Italia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și