Închide meniul

Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Radu Drăgușin de la Juventus

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 iulie 2022, 9:22

Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Radu Drăgușin de la Juventus

Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Radu Drăgușin de la Juventus

Radu Drăgușin, în tricoul lui Juventus / Profimedia Images

Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Radu Drăgușin de la Juventus la Genoa. Celebrul jurnalist italian susține că fundașul român va fi cedat în urma unei afaceri care îl aduce printre bianconeri pe Andrea Cambiaso.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus va plăti 3.5 milioane de euro pentru jucătorul lui Genoa și îl va ceda Grifonului pe Radu Drăgușin, cel care a fost împrumutat sezonul trecut mai întâi la Sampdoria, apoi la Salernitana.

Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Radu Drăgușin de la Juventus

Cu câteva zile în urmă, presa din Italia anunța că fundașul cotat la 3.5 milioane de euro nu era tentat să meargă în Serie B. Florin Manea, impresarul jucătorului de 20 de ani, a vorbit și el despre eventuala mutare.

„Va fi în Liguria săptămâna viitoare? Nu suntem 100% siguri. Este un proiect serios acolo, dar nu putem spune că mergem la Genoa. Este onorat de interesul lor, dar, cu tot respectul pentru cei de la Genoa, nu ne-a sunat Real Madrid.

Reclamă

Radu a fost dezamăgit. Mi-a arătat mesajul lui Chiellini, care m-a impresionat. Știe că trebuie să muncească din greu și am încredere în el. În viitor, sunt convins că va fi pregătit pentru un club mare precum Juventus.

Chiar dacă anul trecut nu ne-a mers așa cum am vrut, mie nu mi s-a părut atât de rău. Desigur, Juventus este la un nivel foarte înalt și nu pot să spun că greșește.

Radu va fi un jucător important pentru că, în 15 ani, n-am mai văzut un jucător să facă ce face el. Va ajunge la un nivel înalt, iar apoi vom vedea dacă Juventus a făcut sau nu o greșeală”, a declarat Manea, conform Tutto Juve.

Reclamă 4 / 0/3

Drăgușin, debutat de Andrea Pirlo la prima echipă a lui Juventus

Radu Drăgușin a fost cumpărat de Juventus în 2018 de la școala de fotbal Regal Sport București. Fundașul de 20 de ani a evoluat pentru grupele U17, U19 și U23 ale „bianconerilor”, iar în 2020 a debutat pentru prima echipă, sub comanda lui Andrea Pirlo.

Drăgușin a adunat 4 apariții pentru echipa mare a lui Juventus: una în Serie A, una în Champions League și două în Cupa Italiei.

Drăgușin a fost împrumutat la Sampdoria în vara anului 2021, iar în iarna anului 2022 a ajuns la Salernitana. În mod normal, românul trebuia să se întoarcă la formația torineză în această vară, dar interesul celor de Genoa i-ar putea schimba traiectoria carierei.

Recomandări
  • Radu Drăgușin e cotat la 3.5 milioane de euro
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și