Închide meniul

Fabrizio Romano, anunţ la miezul nopţii despre transferul stelar al lui Radu Drăguşin în Premier League: „Au început discuţiile!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 decembrie 2023, 8:19

Fabrizio Romano, anunţ la miezul nopţii despre transferul stelar al lui Radu Drăguşin în Premier League: „Au început discuţiile!

Fabrizio Romano, anunţ la miezul nopţii despre transferul stelar al lui Radu Drăguşin în Premier League

Profimedia

Fabrizio Romano a făcut un anunţ la miezul nopţii despre transferul stelar al lui Radu Drăguşin în Premier League. Radu Drăguşin a marcat golul prin care Genoa a obţinut un punct în duelul cu Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin e tot mai aproape de plecarea de la Genoa încă din această iarnă. Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a anunţat că Tottenham a început discuţiile pentru transferul fundaşului român de 21 de ani.

Fabrizio Romano, anunţ la miezul nopţii despre transferul stelar al lui Radu Drăguşin în Premier League

„Înțeleg că Tottenham vrea să transfere un fundaș central până săptămâna viitoare. Sunt discuții pentru Todibo (n.r – Jean-Clair Todibo, fundașul lui Nice), dar, dacă nu se va rezolva rapid, Spurs are un alt plan.

Am aflat că Spurs a început discuțiile cu Genoa pentru transferul lui Radu Drăgușin. Oferta ar putea fi trimisă curând. De asemenea, Postecoglou (n.r – antrenorul lui Tottenham) a aprobat transferul lui Drăgușin„, a scris Fabrizio Romano pe reţelele de socializare.

Reacția fanilor lui Genoa, după ce Radu Drăgușin a marcat în meciul cu Inter

Reacția fanilor lui Genoa, după ce Radu Drăgușin a marcat în meciul cu Inter. Suporterii formației italiene au luat cu asalt rețelele de socializare după reușita fundașului.

Reclamă

Fundașul echipei naționale a restabilit egalitate în partida cu Inter, în minutul 45+7. La momentul respectiv, a primit o centrare excepțională din corner și a trimis mingea, după o săritură superbă, direct în poarta adversă.

După această reușită, fanii „grifonilor” au postat, prin intermediul rețelelor de socializare, o serie de mesaje superbe pentru fundașul român.

„Cine altcineva să marcheze? Golul extraterestrului! Golul regelui! A dat gol împăratul! A marcat cel mai bun jucător din istorie! A marcat Radu Drăgușin!”, a notat un fan, pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Un alt fan a ținut să îl laude pe fundașul echipei naționale pentru modul în care acesta a evoluat, de la momentul în care juca în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

„Drăgușin a evoluat enorm față de sezonul precedent, atunci când juca în eșalonul secund”, a fost mesajul fanului respectiv. „Drăgușin este cel mai bun fundaș pe care l-am avut în ultimii 10 ani”, a mai notat un alt fan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și