Închide meniul

Reacția fanilor lui Genoa, după ce Radu Drăgușin a marcat în meciul cu Inter: „A dat gol împăratul”

Alex Ioniță Publicat: 29 decembrie 2023, 23:03

Reclamă
Reacția fanilor lui Genoa, după ce Radu Drăgușin a marcat în meciul cu Inter: A dat gol împăratul”

Reacția fanilor lui Genoa, după ce Radu Drăgușin a marcat în meciul cu Inter. Ce s-a scris despre reușita românului.

Radu Drăgușin / Profimedia

Reacția fanilor lui Genoa, după ce Radu Drăgușin a marcat în meciul cu Inter. Suporterii formației italiene au luat cu asalt rețelele de socializare după reușita fundașului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul echipei naționale a restabilit egalitate în partida cu Inter, în minutul 45+7. La momentul respectiv, a primit o centrare excepțională din corner și a trimis mingea, după o săritură superbă, direct în poarta adversă.

Reacția fanilor lui Genoa, după ce Radu Drăgușin a marcat în meciul cu Inter. Mesajele suporterilor

Radu Drăguşin traversează un sezon de vis la Genoa, fiind titular indiscutabil. Acesta a atras atenţia marilor cluburi din Europa, şi poate schimba echipa în această iarnă, având în vedere prestațiile sale excepționale, din ultima perioadă.

Datorită meciurilor bune, acesta a devenit și un favorit al fanilor. Acest lucru se poate vedea și din reacțiile acestora, care îl consideră pe fundașul echipei naționale un jucător deosebit de important.

După această reușită, fanii „grifonilor” au postat, prin intermediul rețelelor de socializare, o serie de mesaje superbe pentru fundașul român.

Reclamă

„Cine altcineva să marcheze? Golul extraterestrului! Golul regelui! A dat gol împăratul! A marcat cel mai bun jucător din istorie! A marcat Radu Drăgușin!”, a notat un fan, pe Twitter.

Un alt fan a ținut să îl laude pe fundașul echipei naționale pentru modul în care acesta a evoluat, de la momentul în care juca în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

„Drăgușin a evoluat enorm față de sezonul precedent, atunci când juca în eșalonul secund”, a fost mesajul fanului respectiv.

Reclamă 4 / 0/3

„Drăgușin este cel mai bun fundaș pe care l-am avut în ultimii 10 ani”, a mai notat un alt fan.

Radu Drăguşin, gol spectaculos pentru Genoa, în duelul cu Inter

Radu Drăguşin a marcat un gol superb pentru Genoa, în duelul cu Inter! Fundaşul naţionalei României şi-a trecut în cont a doua reuşită din acest sezon, pe finalul primei reprize a duelului cu liderul din Serie A.

Genoa a primit vizita celor de la Inter, în etapa a 18-a din Serie A. Trupa lui Simone Inzaghi a reuşit să deschidă scorul în minutul 42, după ce Arnautovic a reuşit să marcheze.

În prelungirile primei reprize, Radu Drăguşin a ieşit la rampă. Fundaşul român a reuşit să egaleze în minutul 45+7, cu o lovitură de cap spectaculoasă.

Gudmundsson a executat o lovitură de colţ, iar balonul a ajuns la Radu Drăguşin Fundaşul român s-a demarcat şi a plutit peste apărătorii lui Inter, pentru a marca cu o lovitură de cap la care Sommer nu a avut nicio şansă.

Vezi AICI golul marcat de Radu Drăguşin!

Este cel de-al doilea gol marcat de Radu Drăguşin, în acest sezon, la Genoa. Fundaşul naţionalei României a reuşit să mai puncteze în duelul cu Verona.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele de start 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și