Închide meniul
VIDEO

Fanii lui Napoli au umplut străzile, după victoria cu Juventus! Trupa lui Luciano Spalletti poate deveni campioană etapa viitoare

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2023, 14:03

Fanii lui Napoli au umplut străzile, după victoria cu Juventus! Trupa lui Luciano Spalletti poate deveni campioană etapa viitoare

Fanii lui Napoli au umplut străzile, după victoria favoriţilor cu Juventus

Fanii lui Napoli, după victoria cu Juventus/ Profimedia

Fanii lui Napoli au umplut străzile din oraş, după victoria favoriţilor cu Juventus, din ultima rundă din Serie A. Suporterii i-au aşteptat pe jucătorii lui Luciano Spalletti la aeroport, pregtindu-le o primire spectaculoasă. Napoli poate deveni campioană în Italia în etapa viitoare, însă depinde de ce rezultat va înregistra şi Lazio.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli este la un singur pas de câştigarea titlului în Serie A, după ce a învins-o pe Juventus cu scorul de 1-0. Giacomo Raspadori (90+3) a marcat singurul gol al partidei

Fanii lui Napoli au umplut străzile, după victoria favoriţilor cu Juventus

Jucătorii lui Napoli s-au întors de la Torino chiar în seara meciului. Aceştia au fost întâmpinaţi la aeroport mii de suporteri, care se bucurau de victoria obţinută pe terenul lui Juventus.

Fanii au ieşit în stradă încă la finalul meciului, şi ulterior au mers până la aeroportul din oraş, acolo unde spre dimineaţă au aterizat şi jucătorii lui Luciano Spalletti.

Reclamă

Victor Osimhen şi Khvicha Kvaratskhelia au făcut spectacol, spre deliciul fanilor. Cei doi s-au urcat pe autocar, în uralele a mii de suporteri napoletani.

Reclamă 4 / 0/3

Napoli este lider în Serie A, şi mai are un singur pas până la cucerirea titlului, primul după o pauză de 33 de ani. Trupa lui Luciano Spalletti poate deveni campioană matematic încă din etapa viitoare.

Pentru acest, Napoli are nevoie de victorie în duelul cu Salernitana, programat sâmbătă, de la ora 16:00. Totodată, napoletanii au nevoie şi ca Lazio să nu câştige confruntare cu Inter, meci care se va desfăşura duminică, de la ora 13:30.

Astfel, trupa lui Luciano Spalletti ar cuceri titlul cu şase etape rămase de disputat. Ar fi primul trofeu de campioană în Serie A pentru Napoli, după o pauză de 33 de ani.

Napoli, victorie dramatică cu Juventus

Napoli a învins duminică, în deplasare, scor 1-0, formaţia Juventus Torino, într-un meci din etapa a 31-a din Serie A.

În minutul 82 arbitrul Michael Fabbri a anulat un gol marcat de Di Maria, pentru Juventus, după ce a consultat VAR-ul. Motivul a fost un fault făcut la momentul iniţierii fazei. Napoli a ratat trei ocazii mari prin Osimhen, dar a reuşit să dea lovitura la Torino în minutul 90+3, prin Giacomo Raspadori care a înscris din pasa lui Elmas.

Echipa lui Luciano Spalletti se află la a treia victorie consecutivă în deplasare şi a ajuns la 78 de puncte după 31 de etape. Napoli are 17 puncte avans faţă de Lazio, iar Juventus rămâne pe locul al treilea, cu 59 de puncte, anunţă news.ro.

O victorie obţinută sâmbătă, pe Stadionul ”Diego Armando Maradona”, în meciul cu Salernitana, ar aduce clubului al treilea scudetto, la mai bine de trei decenii de cele două câştigate cu idolul argentinian în echipă (1987, 1990), cu condiţia ca Lazio să nu o învingă duminică pe Inter, pe San Siro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și